2BEHEALTHY 3D Slaapmasker met Bluetooth voor vrouwen & mannen - Inc. luxe Opbergzakje - 100% Verduisterend - Oogmasker

4731419
24.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,3 Sterren
2BEHEALTHY 3D Slaapmasker met Bluetooth voor vrouwen & mannen - Inc. luxe Opbergzakje - 100% Verduisterend - Oogmasker
24.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Zoek je een manier om eindelijk goed te slapen, zelfs als de wereld om je heen niet stopt? Maak kennis met dit slaapmasker van 2BEHEALTHY, een gamechanger voor iedereen die snakt naar ongestoorde rust. Dit masker is niet alleen superzacht door het gebruik van traagschuim, maar laat je ook genieten van je favoriete muziek, luisterboek of podcasts direct via Bluetooth, zonder het gedoe van kabels of ongemakkelijke oordopjes. Of je nu thuis een oase van rust creëert, onderweg bent, of diepe concentratie nodig hebt tijdens je meditatie, dit masker voldoet aan al je behoeften!

Jouw voordelen:

  • Superieur comfort: Geniet van de zachte, drukverlagende eigenschappen van ons hoogwaardige traagschuim. Het masker vormt zich naar je gezicht voor een persoonlijke pasvorm die ongeëvenaard comfort biedt.
  • Geavanceerde bluetooth-connectiviteit: Met Bluetooth 5.0 kun je snel en eenvoudig verbinding maken met je favoriete apparaten. Luister naar muziek, podcasts of audioboeken zonder het gedoe van kabels.
  • Totale verduistering: Het ontwerp biedt complete duisternis, essentieel voor de diepste en meest herstellende slaap. Ideaal voor thuis, op reis of wanneer je behoefte hebt aan een ongestoorde rust.
  • Comfortabele, ingebouwde speakers: De zachte, flexibele speakers passen zich aan elke slaaphouding aan, waardoor je kunt genieten van hoogwaardig geluid zonder ongemak van harde oordopjes.
  • Langdurig gebruik en gemak: Een krachtige batterij gecombineerd met een efficiënte USB-C oplaadmogelijkheid zorgt ervoor dat je masker altijd klaar is voor gebruik. Plus, het masker is wasbaar voor herhaaldelijk, hygiënisch gebruik.
  • Aanpasbare pasvorm voor iedereen: Een verstelbare band zorgt ervoor dat het masker comfortabel zit bij elk hoofdtype en -grootte, waardoor het de ideale keuze is voor zowel mannen als vrouwen.
  • CE-certificering en EU Conformiteitsverklaring: Dit slaapmasker is niet alleen ontworpen voor comfort en functionaliteit, maar voldoet ook aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, bevestigd door zijn CE-certificering en EU Conformiteitsverklaring.

Comfort en pasvorm

Dit volledig verduisterende bluetooth slaapmasker is ontworpen om je de best mogelijke nachtrust te bieden. Het gebruik van premium traagschuim zorgt ervoor dat het masker zich perfect aanpast aan de contouren van je gezicht, drukpunten minimaliseert en een gevoel van gewichtloosheid creëert. De verstelbare band maakt het geschikt voor elk hoofdtype en -grootte, verzekert een persoonlijke pasvorm en voorkomt dat het masker verschuift, zelfs niet als je draait en keert in je slaap.

Geavanceerde technologie en totale verduistering

Dankzij de ingebouwde Bluetooth 5.0-technologie biedt het masker een eenvoudige en snelle verbinding met je apparaten, waardoor je zonder gedoe kunt genieten van muziek, podcasts of audioboeken. De zachte, ingebouwde speakers zijn speciaal ontworpen om comfort te bieden in elke slaaphouding, zonder het ongemak van externe oordopjes. Bovendien zorgt het volledig verduisterende ontwerp ervoor dat je kunt genieten van diepe, ongestoorde slaap door licht volledig te blokkeren, wat cruciaal is voor zowel de kwaliteit van je rust als je algehele gezondheid.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Een lange batterijduur, samen met een efficiënte USB-C oplaadmogelijkheid, betekent dat je masker altijd klaar is voor gebruik, terwijl het eenvoudige onderhoudsproces - het verwijderen van de elektronica voor het wassen - zorgt voor hygiënische frisheid na elk gebruik. Dit maakt het masker niet alleen een duurzame keuze voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal voor reizen, meditatie en ontspanning thuis.

Veelzijdigheid voor elke situatie

Of je nu te maken hebt met een snurkende partner, lichtvervuiling van buitenaf, of gewoon behoefte hebt aan een moment van rust tijdens je reizen, ons Volledig Verduisterende Bluetooth Slaapmasker biedt de perfecte oplossing. Het is ontworpen om je te helpen je focus te behouden tijdens meditatie, je slaap-waakcyclus te beheren tijdens reizen en je elke nacht de rust te geven die je nodig hebt om op je best te zijn.

Hoe verbind je het slaapmasker met je device?

  • Zet de bluetooth van je telefoon aan.
  • Aan/Uit: Houdt de powerknop 3 seconden ingedrukt
  • Verbind je device met "BT-MUSIC". Je device is nu verbonden met het slaapmasker

Hoe werkt het slaapmasker als deze is verbonden?

  • Play/Pauze: Druk de powerknop 1 keer in
  • Volume harder/zachter: Houd de + of - knop ingedrukt
  • Volgende nummer afspelen: Druk de + knop 1 keer in
  • Vorige nummer afspelen: Druk de - knop 1 keer in
  • Telefoongesprek opnemen/ophangen: Druk de powerknop 1 keer in als je telefoon gaat.
  • Timerinstelling: Om de timer in te stellen op 1 uur, druk je tweemaal op de + knop. Voor 2 uur, herhaal je deze actie. Wil je de timer uitschakelen, druk dan weer tweemaal op de + knop.

Wat zit er in de verpakking?

  • slaapmasker
  • USB-C kabel
  • Opbergzakje
  • Handleiding (EN)

De duurzaamheid van 2BEHEALTHY

Het 2BEHEALTHY slaapmasker en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar op ons assortiment. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!

Productspecificaties

  • Merk: 2BEHEALTHY
  • EAN: 8721008363103
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Katoen
Gesponsorde producten

Beoordelingen