4smarts Screenprotector voor Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

4511713
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
4smarts Screenprotector voor Samsung Galaxy Tab S9 Ultra
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

BESCHERMING OP MAAT
Ons op maat gemaakte kogelvrije glas is speciaal ontworpen voor uw Samsung Galaxy Tab S9 Ultra tablet. Hij past perfect en beschermt uw investering door de levensduur van uw tablet te verlengen. Het kogelvrije glas is ook ontworpen om de camera aan de voorkant te beschermen zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. Bovendien blijft de gezichtsherkenningsfunctie volledig functioneel en kunnen alle knoppen en functies van uw toestel onbeperkt worden gebruikt.


KRISTALHELDERE KWALITEIT
De screenprotector biedt niet alleen optimale bescherming voor je Samsung Galaxy Tab S9 Ultra tablet, maar garandeert ook onbeperkt gebruik van het touchscreen. Ondanks zijn robuustheid blijft de screenprotector met een transparantie van 99,99% vrijwel onzichtbaar en doet geen afbreuk aan de beeldkwaliteit. Tegelijkertijd blijft het touchscreen volledig responsief, zodat u uw toestel zoals gewoonlijk kunt bedienen.


HOOGSTE ROBUUSTHEID
Het tablet beschermglas staat voor hoogwaardige en duurzame kwaliteit die uw tablet optimaal beschermt. Met een hardheid van minimaal 9H biedt het een extreem hoge bescherming tegen krassen en stoten. Zelfs bij een val is uw toestel veilig omdat ons beschermglas de impact kan absorberen en zo schade aan het display zelf kan voorkomen.


KOFFERVRIENDELIJK ONTWERP
Het beschermglas is optimaal afgestemd op de verschillende beschermkoffers. Het sluit naadloos aan bij het ontwerp van uw tablet en is eenvoudig te combineren met elke hoes. Dankzij deze volledige compatibiliteit en flexibiliteit kunt u uw apparaat personaliseren zonder concessies te doen aan de bescherming ervan.

Productspecificaties

  • Merk: 4Smarts
  • EAN: 4252011906895
Gesponsorde producten

Beoordelingen