Bedside Caddy XL - Zwart - Polyester - 32 x 14 x 25 cm - Opbergzak bed - Perfect om al je benodigdheden op te ruimen

4700918
18.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MegaGadgets
4,3 Sterren
Bedside Caddy XL - Zwart - Polyester - 32 x 14 x 25 cm - Opbergzak bed - Perfect om al je benodigdheden op te ruimen
18.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Bedside Caddy XL: De slimme oplossing voor een georganiseerd nachtkastje!

Wie kent het niet? Je hebt eindelijk dat perfecte boek gevonden om voor het slapengaan te lezen, je telefoon ligt binnen handbereik voor die late appjes en er is nog een knusse deken om je warm te houden. Maar waar laat je al die spullen als je eindelijk wilt slapen? Dat is waar de bedside caddy xl binnenkomt om je nachtrust te redden!

De perfecte opbergzak bed!

De bedside caddy XL is als een wondermiddel voor een opgeruimd nachtkastje. Met een royale afmeting van 32 x 14 x 25 cm biedt deze opbergzak voor het bed voldoende ruimte voor al je nachtelijke benodigdheden. Geen gevecht meer met dekens, kussens en rondzwervende spullen. Alles wat je nodig hebt, van boeken tot snacks en afstandsbedieningen, past perfect in deze organizer. Het is als een mini-hotel voor je spullen, en je hoeft niet eens een fooi te geven!

Deze bedside caddy XL is gemaakt van duurzaam zwart polyester dat niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens geweldig uitziet. Het voegt een vleugje elegantie en organisatie toe aan je slaapkamer. Dus terwijl je je nachtelijke avonturen beleeft, kun je er ook nog goed uitzien (zelfs als niemand het ziet).

Deze bedside caddy XL is als een persoonlijke assistent die altijd klaarstaat om je te helpen. Je hoeft niet meer te zoeken naar je bril of je telefoon onder de dekens, en je hoeft je bed niet te verlaten om naar de afstandsbediening te reiken. Het enige wat je hoeft te doen, is je hand uitsteken naar deze opbergzak en alles ligt binnen handbereik. Het is als magie, maar dan in de vorm van een handige organizer!

Kenmerken Bedside Caddy XL:

  • Kleur: Zwart
  • Grootte: 32 x 14 x 25 cm
  • Perfect om al je benodigheden in de slaapkamer in op te bergen

Als je klaar bent om je nachtkastje te bevrijden van de chaos en om te toveren tot een georganiseerde oase, dan is de bedside caddy XL jouw geheime wapen. Laat de rommelige nachtmerries achter je en omarm de orde en het gemak. Bestel vandaag nog de bedside caddy XL en maak van je bed een nachtelijk wonderland van organisatie en gemak!

De bedside caddy XL haal je bij MegaGadgets!

Productspecificaties

  • Merk: MikaMax
  • EAN: 8719481354084
  • Kleur: Multikleur
Gesponsorde producten

Beoordelingen