Berkel Snijplank Beukenhout en RVS

4636847
156.05
Je kunt 31 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Berkel Snijplank Beukenhout en RVS
156.05
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 137.74
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Berkel snijplank RL 220-250 is een essentieel accessoire voor iedere culinaire liefhebber. Naast de functionaliteit biedt deze snijplank een combinatie van esthetiek en duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professioneel gebruik als in de keuken thuis. Het beukenhout zorgt ervoor dat de plank niet alleen sterk en betrouwbaar is, maar ook een warme uitstraling heeft die mooi staat in elke keuken.

 

Afmetingen en Materiaal

De snijplank is vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, wat bekend staat om zijn sterkte en slijtvastheid. De RVS onderdelen verhogen de levensduur van het product aanzienlijk door hun weerstand tegen corrosie en slijtage. Deze materialen zijn gekozen om de kwaliteit en de functionaliteit van het product te garanderen, perfect afgestemd voor de Berkel snijders RL 220-250.

 

Functionaliteit en Ontwerp

De snijplank is ontworpen met functionaliteit in het achterhoofd. Het stevige beukenhout biedt een stabiele snijoppervlakte die beschadigingen aan je messen voorkomt, terwijl de RVS elementen zorgen voor een lange levensduur. De snijplank heeft een praktische maat die ideaal is voor het snijden van verschillende voedingsmiddelen, van vlees tot groenten en kaas.

 

Gebruik en Toepassing

Deze snijplank is perfect voor dagelijks gebruik in de keuken. Of je nu een professional bent of een thuiskok, de Berkel snijplank ondersteunt al je snijbehoeften. Het is belangrijk om de plank na elk gebruik goed schoon te maken voor een optimale hygiëne en om de kwaliteit van het hout te behouden.

 

Kenmerken

  • Hoogwaardige beukenhout constructie
  • RVS onderdelen voor extra duurzaamheid
  • Ontworpen voor Berkel RL 220-250 snijders
  • Stabiele snijoppervlakte
  • Makkelijk schoon te maken
  • Elegant en functioneel ontwerp

Productspecificaties

  • Merk: Berkel
  • EAN: 8050040424184
  • Materiaal: Hout
Gesponsorde producten

Beoordelingen