Blokker bloempot Kool - 17x17x13cm - groen

4504028
9.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Ook in onze winkels
Verkoop door Blokker
Blokker bloempot Kool - 17x17x13cm - groen
9.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker bloempot Kool in groen is een prachtige aanvulling op elke binnen- of buitenruimte. Met afmetingen van 17x17x13 cm biedt deze bloempot voldoende ruimte voor het presenteren van uw favoriete planten en bloemen. De levendige groene kleur voegt een fris en natuurlijk element toe aan uw decor.

Het moderne ontwerp van de Blokker bloempot Kool straalt een eigentijdse stijl uit die moeiteloos in verschillende interieurs past. Het vierkante formaat en de robuuste uitstraling geven de pot een stoere, maar toch verfijnde uitstraling. Plaats uw favoriete groene planten of kleurrijke bloemen in deze pot en geef uw ruimte een levendige en uitnodigende uitstraling.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze bloempot duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of u nu een urban jungle wilt creëren in uw woonkamer of een kleurrijk accent wilt toevoegen aan uw terras, de Blokker bloempot Kool in groen biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Met zijn moderne uitstraling en praktische ontwerp is deze bloempot ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie die van tuinieren houden. Maak een statement met groen en verlevendig uw ruimte met de Blokker bloempot Kool.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016597
  • EAN: 8718827374823
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 17x17x13 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen