Blokker theelichthouder Roos - grijs

4523061
2.49
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker theelichthouder Roos - grijs
2.49
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Morgen ophalen, vanaf 1 uur na opening*

Productomschrijving

De Blokker theelichthouder "Roos" in grijs is een stijlvolle en veelzijdige toevoeging aan je interieur. Deze theelichthouder is ontworpen om kaarslicht op een elegante manier te verspreiden, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat in elke ruimte.

Met zijn grijze kleur voegt de theelichthouder "Roos" een moderne en ingetogen esthetiek toe aan je decor. Het past goed bij verschillende interieurstijlen, van eigentijds tot klassiek, en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere decoratieve elementen.

Of je nu een ontspannen sfeer wilt creëren in de woonkamer, een gezellige ambiance wilt toevoegen aan de eettafel of een romantische setting wilt opzetten voor een speciale gelegenheid, de grijze theelichthouder "Roos" biedt veelzijdigheid en stijl.

Voor specifieke details zoals afmetingen en beschikbaarheid raad ik aan om de Blokker website te raadplegen of een bezoek te brengen aan een Blokker winkel bij jou in de buurt. Daar kun je meer informatie verkrijgen over dit specifieke product en ervoor zorgen dat het perfect past bij jouw decoratiestijl en behoeften.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016878
  • EAN: 8718827379002
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 8x8x5,8 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen