Boska Kaasset Amigo - Kaasplank - Bruin/Zilver

2443208
27.49
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Boska Kaasset Amigo - Kaasplank - Bruin/Zilver
27.49
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Compact

Met de BOSKA Kaasset Amigo heb je alles in huis voor het serveren van een heerlijk kaasplankje. Naast een beukenhouten serveerplank bevat deze set drie roestvrijstalen mesjes. De compacte kaasmessen zijn vaatwasserbestendig, geschikt voor elk type kaas en licht van gewicht.

Zachte kazen

Elk kaasmes heeft handige eigenschappen die het snijden van kaas gemakkelijk maken. Zachte kazen – zoals brie – snij je met het non-stick mes met gaten in het lemmet. Door de gaten blijft kaas tijdens het snijden niet kleven.

Halfharde kazen

Half harde kaas – zoals Goudse kaas – prik je aan het mes met de serveerpunt, om zo iemand het stukje kaas aan te rijken En dat zonder er met je handen aan te zitten. Hygiënisch en praktisch.

Harde en zeer harde kazen

Het derde mesje met de scherpe punt gebruik je voor het breken van harde en zeer harde kaas. Denk hierbij aan een heerlijke Parmezaanse kaas.

Vaatwasserbestendig

De compacte kaasmesjes zijn gemaakt van roestvrijstaal, dus vaatwasserbestendig. Door het holle handvat zijn ze licht van gewicht.

Garantie

Was de beukenhouten plank na gebruik even met de hand af. Zo blijft hij nog lang mooi. Je krijgt standaard 10 jaar garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstje - op de Kaasset Amigo van BOSKA, om nog lekker lang van de meest smaakvolle kaasplankjes te genieten.

Productspecificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638047584
  • BPA-vrij: Ja
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: RVS
  • Afmeting (cm): 35x11x1,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen