9 producten

Cosy & Trendy Serveerpan Gietijzer ø 10.5 cm / 100 ml
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
18.35 16.64
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan Rood 500 ml
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
15.84
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan Ivoor ø 10 cm / 300 ml
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
16.98 15.94
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan - Gietijzer - ø 12 cm / 200 ml
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
25.84 15.66
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan Gietijzer ø 13.5 cm
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
24.98 19.94
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan Antique ø 12 cm
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
25.98 14.64
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan Koper ø 12 cm
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
33.84 29.74
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan Rood - ø 12 cm / 500 ml
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
16.84 15.24
Verkoop door: Cookinglife
Cosy & Trendy Serveerpan - met steel - Koper ø 12 cm
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 3 op voorraad
27.98 26.94
Verkoop door: Cookinglife

Veelgestelde vragen

De beste braadpan voor inductie is vaak gemaakt van gietijzer of roestvrij staal. Deze materialen zorgen voor een uitstekende warmtegeleiding, waardoor je gerechten gelijkmatig en snel koken. Bij Blokker vind je diverse opties RVS of gietijzeren pannen, die perfect geschikt zijn voor inductie en jarenlang meegaan.

Ja, een oude braadpan kan vaak op inductie worden gebruikt, maar controleer eerst of deze magnetisch is. Pannen van gietijzer of speciale inductiepannen zijn het meest geschikt. Een niet-magnetische pan kan krassen of beschadigingen aan je inductiekookplaat veroorzaken, waardoor het kookresultaat kan tegenvallen. Neem dus geen risico's!