8 producten

Westinghouse Braadpan Performance - Blissful Black - ø 24 cm / 4.5 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
87.85 63.74
Verkoop door: Cookinglife
Westinghouse Braadpan Performance - Gracious Green - ø 24 cm / 4.5 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
87.85 73.13
Verkoop door: Cookinglife
Westinghouse Braadpan Performance - Blissful Black - ø 28 cm / 6.7 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
99.95
Verkoop door: Megaprojects
Westinghouse Braadpan Performance - Bravery Blue - ø 24 cm / 4.5 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
65.95
Verkoop door: Megaprojects
Westinghouse Braadpan Performance - Rebel Red - ø 28 cm / 6.7 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
102.85 92.89
Verkoop door: Cookinglife
Westinghouse Braadpan Performance - Gracious Green - ø 28 cm / 6.7 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
102.85 79.58
Verkoop door: Cookinglife
Westinghouse Braadpan Performance - Rebel Red - ø 24 cm / 4.5 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
87.85 73.13
Verkoop door: Cookinglife
Westinghouse Braadpan Performance - Bravery Blue - ø 28 cm / 6.7 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
102.85 92.89
Verkoop door: Cookinglife

Veelgestelde vragen

De beste braadpan voor inductie is vaak gemaakt van gietijzer of roestvrij staal. Deze materialen zorgen voor een uitstekende warmtegeleiding, waardoor je gerechten gelijkmatig en snel koken. Bij Blokker vind je diverse opties RVS of gietijzeren pannen, die perfect geschikt zijn voor inductie en jarenlang meegaan.

Ja, een oude braadpan kan vaak op inductie worden gebruikt, maar controleer eerst of deze magnetisch is. Pannen van gietijzer of speciale inductiepannen zijn het meest geschikt. Een niet-magnetische pan kan krassen of beschadigingen aan je inductiekookplaat veroorzaken, waardoor het kookresultaat kan tegenvallen. Neem dus geen risico's!