Brandpasta

10 producten

Brandpasta - 1 L
Voeg toe aan je verlanglijstje
4 Sterren
(12)
Alleen in onze winkels
3.99
Verkoop door: Blokker
Farmlight Brandpasta 80 gram - 3 stuks
Voeg toe aan je verlanglijstje
4,4 Sterren
(16)
Alleen in onze winkels
3.99
Verkoop door: Blokker
Hendi Brandpasta voor Chafing Dish - 200 gram - 24 stuks
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
42.84
Verkoop door: Cookinglife
Hendi Houder Voor Blikje Brandpasta - 2 Stuks
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
19.98 18.94
Verkoop door: Cookinglife
Hendi Brandpasta Chafing Dish - 1 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
14.05
Verkoop door: Massamarkt
Firestar brandpasta fles - 1 liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
13.84
Verkoop door: Cookinglife
Hendi Brandpasta voor Chafing Dish - 200 gram - 72 stuks
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
106.89 92.79
Verkoop door: Cookinglife
Gadgetplace Koelpasta Thermal Paste 4gr - 12.8W/m·k - CPU / GPU - Heat sink compound
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
12.95
Verkoop door: De-Gadgetwinkel
Pyrogel Brandpasta Emmer 5 Liter
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 2 op voorraad
31.84
Verkoop door: Cookinglife
Nedis Koelpasta - HSPA25I - Wit
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
9.59
Verkoop door: DutchDo

Veelgestelde vragen

Brandpasta, ook wel chafing fuel genoemd, wordt gebruikt om chafing dishes te verwarmen, zodat je voedsel op buffet-stijl warm kunt houden. De blikjes brandpasta zijn gemakkelijk aan te steken en bieden een brandtijd van enkele uren tot zelfs een hele dag. Ideaal voor feesten en evenementen. Perfect om een lekkere maaltijd op de juiste temperatuur te serveren!

De brandduur van brandpasta varieert meestal van enkele uren tot een hele dag. Dit hangt af van factoren zoals de omgevingstemperatuur, de grootte van de chafing dish en de gebruikte hoeveelheid brandpasta.