Dreame H11 - Nat & Droog Stofzuiger

4706882
279.00
Je kunt 55 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Dreame H11 - Nat & Droog Stofzuiger
279.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de Dreame H11, de innovatieve nat-en-droog stofzuiger die jouw schoonmaakroutine vereenvoudigt en verbetert. Met zijn krachtige prestaties en veelzijdige functies is de Dreame H11 de perfecte keuze voor een vlekkeloos en hygiënisch huis.

Krachtige Nat-en-Droog Reiniging
De Dreame H11 is ontworpen om zowel nat als droog vuil moeiteloos aan te pakken. Of je nu gemorste vloeistoffen wilt opzuigen of hardnekkig stof en vuil wilt verwijderen, deze stofzuiger levert altijd een uitstekende schoonmaakprestatie.

Hoogwaardige Zuigkracht
Uitgerust met een krachtige motor, biedt de Dreame H11 indrukwekkende zuigkracht die zelfs het meest hardnekkige vuil verwijdert. Het maakt niet uit of je harde vloeren, tapijten of meubels schoonmaakt, de H11 zorgt voor een grondige reiniging in elk hoekje van je huis.

Intelligent Waterbeheer
Dankzij het slimme waterbeheersysteem past de Dreame H11 automatisch de waterstroom aan voor optimale reinigingsresultaten. De dubbele tanks houden schoon en vuil water gescheiden, waardoor je altijd met schoon water reinigt en gemakkelijk kunt bijvullen en legen.

Lange Batterijduur
Met een krachtige oplaadbare batterij biedt de Dreame H11 tot wel 30 minuten continue schoonmaaktijd. Dit betekent dat je meerdere kamers kunt schoonmaken zonder onderbrekingen, ideaal voor zowel kleine als grote huishoudens.

Multifunctioneel en Flexibel
De Dreame H11 wordt geleverd met diverse accessoires en opzetstukken, waardoor je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende schoonmaaktaken. Van vloeren en meubels tot moeilijk bereikbare hoeken, de H11 is ontworpen voor maximale veelzijdigheid.

Geavanceerd Filtratiesysteem
Het efficiënte HEPA-filtratiesysteem vangt 99,97% van de fijnstofdeeltjes en allergenen op, wat resulteert in een schonere luchtkwaliteit in je huis. Perfect voor gezinnen met allergieën of astma, zorgt de Dreame H11 voor een gezondere leefomgeving.

Eenvoudig Onderhoud en Gebruik
Met de afneembare stof- en watertanks is het onderhoud van de Dreame H11 eenvoudig en probleemloos. Het intuïtieve LED-display en de gebruiksvriendelijke bediening maken het schoonmaken nog makkelijker en efficiënter.

Stijlvol en Ergonomisch Design
De Dreame H11 combineert kracht met stijl in een slank en modern ontwerp. De ergonomische handgreep en het lichte gewicht zorgen voor comfortabel gebruik, zelfs tijdens langdurige schoonmaaksessies.

Wat zit er in de doos?

  • Dreame H11 Nat-en-Droog Stofzuiger
  • Oplaadstation
  • 2-in-1 borstel voor stof en kieren
  • Reinigingsborstel
  • Handleiding

Kortom, de Dreame H11 biedt de perfecte balans tussen kracht, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het de ideale schoonmaakoplossing is voor elk huis. Ervaar het verschil en geniet van een stralend schoon huis met de Dreame H11, nu verkrijgbaar bij Eneadeal.nl.

Productspecificaties

  • Merk: Dreame
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6973734682092
  • Geluidsniveau (db): 56
  • Batterijen: 1x Accu
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 30
  • Dweilfunctie: Ja
  • Geschikt voor type vloer: Harde vloeren
Gesponsorde producten

Beoordelingen