Dutchlander Professionele Compostmolen Duo - 2 x 105 Liter

4718477
189.00
Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Dutchlander Professionele Compostmolen Duo - 2 x 105 Liter
189.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dutchlander Professionele Compostmolen Duo - 2 x 105 Liter

Versnel uw composteerproces en maak hoogwaardige compost met de Professionele Compostmolen Duo! Deze robuuste compostmolen, met twee compartimenten van elk 105 liter, biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om keuken- en tuinafval om te zetten in rijke, voedingsrijke compost. Perfect voor zowel fervente tuiniers als professionele kwekers die snel en eenvoudig grote hoeveelheden compost willen produceren.

Kenmerken:

- Dubbele Compartimenten: De compostmolen is uitgerust met twee afzonderlijke trommels van elk 105 liter, zodat u kunt composteren in fasen. Terwijl het ene compartiment gevuld is en compost produceert, kunt u het andere vullen met vers afval, wat zorgt voor een continue aanvoer van compost.
- Snelle Compostering: Dankzij het draaibare ontwerp kunt u de inhoud eenvoudig en regelmatig draaien, wat zorgt voor een goede beluchting en versnelde ontbinding van het afval. Dit resulteert in sneller en efficiënter composteren.
- Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt van hoogwaardig, weerbestendig kunststof en een stevig metalen frame, is deze compostmolen ontworpen om langdurig gebruik en zware omstandigheden te weerstaan.
- Makkelijk te Gebruiken: De draaihendel maakt het eenvoudig om de molen te draaien, zelfs wanneer deze vol is. De verhoogde poten en de handige hoogte maken het gemakkelijk om de compost op te vangen in een kruiwagen of emmer.
- Geschikt voor klein - en grotetuinen: Ideaal voor gebruik in zowel kleine tuinen als grotere tuine. De compacte en toch ruime molen past gemakkelijk in elke tuin en produceert tegelijkertijd grote hoeveelheden compost.
- Goede Ventilatie: De compostmolen is voorzien van ventilatieopeningen die zorgen voor een optimale luchtcirculatie, waardoor het composteringsproces gezond blijft en nare geuren worden voorkomen.

Specificaties:

- Capaciteit: 2 x 105 liter (totaal 210 liter)
- Materiaal: Hoogwaardig, weerbestendig kunststof en stevig metaal
- Afmetingen: Compact en ruimtebesparend ontwerp
- Gebruik: Geschikt voor het composteren van keuken- en tuinafval
- Kleur: Zwart met metalen frame

De Professionele Compostmolen Duo is de perfecte keuze voor wie snel en eenvoudig compost wil maken. Met deze compostmolen haalt u een professionele oplossing in huis voor het efficiënt omzetten van afval in waardevolle compost voor uw tuin!

Bestel de Professionele Compostmolen Duo vandaag nog en geniet van de voordelen van snelle, hoogwaardige compostering in uw eigen tuin!

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8590415023333
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen