Dymo LabelManager 280 Draadloos, QWERTY-toetsenbord, USB-aansluiting

4214975
137.80
Je kunt 27 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Dymo LabelManager 280 Draadloos, QWERTY-toetsenbord, USB-aansluiting
137.80
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 113.10
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Dymo LabelManager 280 is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke labelmaker, perfect voor thuis, op kantoor of in de werkplaats. Met een volledig QWERTY-toetsenbord maakt deze labelmaker het eenvoudig om snel en efficiënt labels te creëren voor een scala aan toepassingen. De draadloze functionaliteit biedt extra flexibiliteit, terwijl de USB-aansluiting zorgt voor eenvoudige verbinding met de computer, waar u labels kunt ontwerpen en afdrukken via de Dymo-software.

 

Afmetingen en Materiaal

De Dymo LabelManager 280 heeft een compact ontwerp dat gemakkelijk in een tas of lade past. gemaakt van duurzaam plastic dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Het toestel weegt slechts enkele honderden gram, ideaal om mee te nemen voor mobiel gebruik.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Deze labelmaker heeft een duidelijke LCD-display dat het labelontwerp toont terwijl u schrijft, zodat u direct kunt zien hoe het eruit zal zien. Met talloze lettertypen, symbolen en kaders kunt u aangepaste labels creëren die aan al uw behoeften voldoen. Bovendien is de energiezuinige modus een waardevolle functie, waardoor de batterijlevensduur wordt verlengd.

 

Gebruik en Toepassing

De Dymo LabelManager 280 is perfect voor het organiseren van bestanden, etiketteren van opbergdozen, het maken van voorraadlabels en meer. Of u nu labels maakt voor uw kantoor, huis of zelfs voor hobbyprojecten, deze labelmaker is een geweldige aanvulling op uw gereedschappen. Dankzij de draadloze functionaliteit kunt u ook eenvoudig labels afdrukken vanaf uw computer.

 

Kenmerken

  • Draadloze technologie voor vrije benutting
  • QWERTY-toetsenbord voor eenvoudiger typen
  • LCD-display voor eenvoudiger labeloverzicht
  • USB-aansluiting voor ontwerp van labels op computer
  • Verschillende etiketformaten en kleuren beschikbaar
  • Energiebesparende functie voor lange levensduur

Productspecificaties

  • Merk: Dymo
  • EAN: 3501170968970
Gesponsorde producten

Beoordelingen