Esschert Design Opbergkrat Appel 40 X 49,5 X 35,2 Cm Hout Bruin

4703046
29.95
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Esschert Design Opbergkrat Appel 40 X 49,5 X 35,2 Cm Hout Bruin
29.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Opbergkrat Appel - 40 x 49,5 x 35,2 cm - Hout Bruin met wielen

Deze authentieke houten opbergkrat, met afmetingen van 40 x 49,5 x 35,2 cm, is perfect voor het opslaan van fruit, groente, of andere huishoudelijke items, en voegt tegelijkertijd een rustieke sfeer toe aan elke ruimte.

Kenmerken:

- Authentiek Design: Geïnspireerd door traditionele appelkratten, heeft dit opbergkrat een tijdloze, rustieke uitstraling. De warme bruine houttint en het robuuste ontwerp passen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs.
- Duurzaam Hout: Gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout, is deze opbergkrat stevig en bestand tegen dagelijks gebruik. Het natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat het krat jarenlang meegaat, terwijl het zijn esthetische waarde behoudt.
- Ruime Opbergruimte: Met afmetingen van 40 x 49,5 x 35,2 cm biedt dit krat voldoende ruimte voor het opslaan van allerlei spullen. Of u nu fruit en groenten wilt bewaren, tuinaccessoires wilt organiseren, of uw favoriete tijdschriften en boeken wilt opbergen, dit krat biedt de perfecte oplossing.
- Veelzijdig Gebruik: Dit opbergkrat is niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig in gebruik. Gebruik het als een decoratief stuk in uw woonkamer, keuken, of tuin, of als een praktische opbergoplossing in uw schuur of garage.
- Makkelijk te Verplaatsen: Dankzij het lichte ontwerp en de praktische wieltjes (ongemonteerd) is de krat eenvoudig te verplaatsen, zodat u het overal in huis of in de tuin kunt gebruiken waar u het nodig heeft.

Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8714982160318
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 495x400x352 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 3446.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen