Fiestas Guirca Piraten munten/geld van kunststof - 25x oude munten - gouden dukaten - Verkleed speelgoed - Speelgeld

4683387
5.49
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Fiestas Guirca Piraten munten/geld van kunststof - 25x oude munten - gouden dukaten - Verkleed speelgoed - Speelgeld
5.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ahoy, maatjes! Maak je piratenavontuur compleet met deze set van 25x kunststof piratenmunten! Deze gouden dukaten zijn perfect voor elk kind dat droomt van het leven op zee en schattenjachten. Elke munt is zorgvuldig ontworpen om eruit te zien als een authentieke oude munt, compleet met gedetailleerde inscripties en een glanzende gouden afwerking.

Kenmerken

  • Realistische Details: Elke munt heeft een authentiek ontwerp met gedetailleerde inscripties en patronen, wat ze perfect maakt voor rollenspel en verkleedpartijen.- Perfecte Set: Met 25 munten in een set, heb je genoeg om je eigen schattenjacht te organiseren of om te gebruiken als beloning tijdens speurtochten en spelletjes.
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor themafeesten, verkleedpartijen, Halloween, of gewoon als leuk speelgoed voor dagelijks speelplezier. Ook perfect voor gebruik als decoratie voor piratenfeesten of als creatieve aanvulling op schoolprojecten.

Of je nu een verjaardagsfeestje organiseert, een toneelstuk opvoert, of gewoon de verbeelding van je kind wilt stimuleren, deze set piratenmunten is de perfecte aanvulling op elke piratenoutfit. Laat de avonturen beginnen en zoek naar verborgen schatten met deze fantastische gouden dukaten!

Voordelen van dit artikel

  • Gouden schatkist vulling voor ieder kinderfeest
  • Om eindeloos mee te spelen
  • Ook leuk als decoratie voor themafeesten

Fiestas Guirca
Fiestas Guirca besloot in 2010 om iedereen te verassen met een nieuw concept: 'frisse en gedurfde kostuums en verkleedaccessoires. Fiestas gelooft dat Carnaval een feest is voor de specialist en legt veel nadruk op differentiatie binnen haar assortiment van kostuums en verkleedaccessoires.

Productspecificaties

  • Merk: Fiestas Guirca
  • Adviesleeftijd: vanaf 0 maanden tot 12 jaar
  • EAN: 8434077170885
Gesponsorde producten

Beoordelingen