Grote branson 3-in-1 Traptractor - Met Frontlader en Graafmachine Inclusief Aanhanger - Groen

4696024
165.95
Je kunt 33 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Grote branson 3-in-1 Traptractor - Met Frontlader en Graafmachine Inclusief Aanhanger - Groen
165.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je je kind laten genieten van buitenspelen en zich laten uitleven met een geweldige groene Branson 3 in 1 traptractor? Met de front lader, graafmachine en bijbehorende aanhanger kan je kleintje lekker ravotten en zijn fantasie de vrije loop laten. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevordert de fysieke activiteit en ontwikkeling van je kind. Laat het spelen maar beginnen!

  • Met deze Grote Branson 3 in 1 traptractor heb jij het perfecte speelgoed voor je kind!
  • Laat je kind zijn fantasie werkelijkheid worden met de bulldozer, graafmachine en aanhanger.
  • Zorg voor uren speelplezier en bevorder de fysieke activiteit van je kind met deze tractor.
  • Dankzij het hoogwaardige materiaal kan je kind veilig spelen en genieten van dit fantastische speelgoed.
  • Stimuleer de ontwikkeling van je kind door buiten spelen te combineren met sport en plezier.
  • Laat je kind gemakkelijk zand verplaatsen met de front lader en graver van deze tractor.
  • Met de meegeleverde aanhanger kan je kind al zijn schatten vervoeren naar de plaats van bestemming.
  • Maak je kind blij met deze groene Branson traptractor en geniet van het buiten spelen!

Ontwikkeling
Het gebruik van een kindertractor in het dagelijkse spel zorgt ervoor dat het kind al op jonge leeftijd een gewoonte van fysieke activiteit ontwikkelt. Een traptractor zal niet alleen gezinsuitstapjes en wandelingen vergemakkelijken - een zittend kind is minder moe en bovendien is het een geweldige training voordat u begint aan een ritje op een tweewielige fiets. De combinatie van buitenplezier met sport zal de ontwikkeling van een paarjarige beïnvloeden, de immuniteit van het lichaam versterken en zal ook een kans zijn om zelfstandig kennis, nieuwe ervaringen en vaardigheden op te doen.

Rijden
De werking ervan is niet ingewikkeld. De kleine heeft een stuur en een stoel tot zijn beschikking, het is voldoende om met de voeten te trappen om het voertuig vooruit te laten rijden. Dankzij het feit dat het voertuig op vier brede, stabiele wielen staat, hoeft de kleine bestuurder zich geen zorgen te maken over zijn evenwicht. De groene tractor is erg populair. Het is licht en stevig gebouwd, het heeft extra elementen zoals een grote bulldozer en een graafmachine. Een grote en comfortabele fauteuil zorgt ervoor dat uw kind er niet uit wil stappen. Door de meegeleverde trailer die gemakkelijk aangehaakt kan worden, word het verplaatsen van puin of zand wel erg makkelijk gemaakt.

Specificaties:

  • Kleur: Groen, zwart , geel
  • Formaat tractor met trailer: 173 cm x 42 cm x 50 cm
  • Formaat tractor zonder trailer: 110 cm x 42 cm x 50 cm,
  • Formaat zitting: 18,5 cm x 18 cm x 15 cm
  • Gewicht: 10.4 kg
  • Leeftijd vanaf 3 jaar

Veelgestelde vragen:

Wat maakt de groene Benson tractor zo populair?
De groene Benson tractor is erg populair vanwege de vele extra elementen zoals een trailer, schep en zand accessoires. Daarnaast heeft het een laag gewicht gecombineerd met hoogwaardige afwerking, modern design en stickers inbegrepen in de set. Het stuurwiel heeft een ergonomische vorm met een claxon, en staat op brede wielen voor stabiliteit. De comfortabele stoel verhoogt het speelcomfort en de bediening is eenvoudig: gewoon trappen met de voeten om vooruit te rijden.

Wat zit er in de set bij deze groene Benson tractor?
De set met het trapvoertuig bevat een afneembare aanhanger, een schep, hark en een beweegbare schep aan de voorkant en achterkant. De grote laadcapaciteit van de aanhanger maakt het mogelijk om alle schatten van jouw peuter te vervoeren. Je kunt alle accessoires voor het spelen in de zandbak en meer meenemen.

Voor welke leeftijd is deze groene Benson tractor bedoeld?
Volgens de aanbevelingen van de fabrikant is dit voertuig bedoeld voor alle kinderen vanaf 3 jaar oud. De traptractor is met aandacht voor elk detail gemaakt, zodat het spelen ermee veilig en comfortabel is. Het setje voor een kleine bestuurder heeft een CE-markering, terwijl de productie voldoet aan de EN 71-norm.

Wat zijn de afmetingen van de elementen in de set?
Tractor met aanhanger en schep: 173 cm x 42 cm x 50 cm, - Tractor zonder aanhanger: 110 cm x 42 cm x 50 cm, - Stoel: 18,5 cm x 18 cm x 15 cm, - Wiel: 19,5 cm x 19,5 cm

Welk gewicht kan deze groene Benson tractor dragen?
Volgens de aanbevelingen van de fabrikant is het maximale gewicht dat de tractor kan dragen 35 kg. Dit zorgt ervoor dat je kind veilig en comfortabel kan spelen met de traptractor.

Kwaliteit
Door het productieproces kunnen er enige vegen, schaven, puntjes of krasjes zichtbaar zijn op het speelgoed. Onderdelen zijn soms niet 100% naad op naad afgewerkt. Dat is best gebruikelijk en geldt voor alle modellen ongeacht waar u deze aanschaft. Vooral zwart is een kleur waar meer op te zien is. 

Productspecificaties

  • Merk: Lean Toys
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • EAN: 5908275990390
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen