Honor - 200 Pro - 12GB/512GB - Black

4707449
655.00
Je kunt 131 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Honor - 200 Pro - 12GB/512GB - Black
655.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Schitterend FHD+ Display
Geniet van een meeslepende kijkervaring op het grote 6.7-inch Full HD+ scherm. De levendige kleuren en scherpe details maken alles, van je favoriete series tot social media, nog indrukwekkender. De minimalistische rand zorgt ervoor dat je meer scherm en minder bezel krijgt, ideaal voor gamen en multitasking.

Supersnelle 5G-connectiviteit
Met de Honor 200 Pro ben je klaar voor de toekomst. Profiteer van ultrasnelle downloads en vloeiende streaming zonder haperingen. Of je nu een video call maakt, onderweg werkt of gewoon aan het surfen bent, de 5G-connectiviteit zorgt voor een naadloze en efficiënte ervaring.

Veelzijdige 50MP AI-triple camera
Leg elk moment vast in verbluffende kwaliteit met de krachtige 50MP camera. Maak gedetailleerde foto's, adembenemende groothoekopnames en perfecte portretten met gemak. De AI-verbeterde software optimaliseert elke opname, zodat je altijd de beste versie van je foto krijgt.

Lange batterijduur met snelladen
De 5200mAh batterij houdt je de hele dag door in beweging, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over opladen. En als je toch snel wat extra power nodig hebt, zorgt de 100W snellaadtechnologie ervoor dat je in no-time weer klaar bent voor gebruik.

Veilige en intuïtieve gebruikerservaring
Beveilig je telefoon met de geavanceerde vingerafdruksensor en gezichtsherkenningstechnologie. De Honor 200 Pro draait op Android, waardoor je een gebruiksvriendelijke en aanpasbare interface krijgt die perfect aansluit bij jouw behoeften.

In de doos:

  • Smartphone
  • Oplaadkabel
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 6936520843831
Gesponsorde producten

Beoordelingen