Intirilife koffiemok met deksel als moederdagcadeau - world's best mum - in roze - 8 x 13 cm - 280 ml inhoud - theekop

4668467
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife koffiemok met deksel als moederdagcadeau - world's best mum - in roze - 8 x 13 cm - 280 ml inhoud - theekop
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Intirilife koffiemok met deksel als Moederdagcadeau - World's Best Mum - in roze - 8 x 13 cm - 280 ml inhoud - Theekop met marmeren look voor verjaardagen met geschenkverpakking

Intirilife koffiemok met deksel World's Best Mum

Intirilife presenteert de prachtige "World's Best Mum" koffiemok met deksel die van elke ochtend een daad van liefde maakt. Deze mok is speciaal ontworpen voor moeders en heeft een delicate roze marmeren look en elegante goudkleurige letters die elke moeder eren als de "Best in the World". Met een inhoud van 280 ml is deze mok ideaal voor ochtendkoffie, een rustgevende thee of een schuimige cappuccino.

Het praktische deksel, dat ook dienst doet als onderzetter, houdt de drank niet alleen langer warm, maar zorgt er ook voor dat er geen warmte verloren gaat als het leven hectisch wordt. Het brede handvat biedt een veilige en comfortabele grip die het risico op morsen minimaliseert, terwijl het porselein van hoge kwaliteit zorgt voor een lange levensduur van het product.

Deze theekop is meer dan alleen een drinkbeker; het is een blijk van waardering en een blijk van erkenning voor alles wat moeders doen. Of het nu voor Moederdag, een verjaardag of gewoon als teken van dankbaarheid is, deze koffiemok met deksel is een bijzonder cadeau dat warmte en stijl combineert. Geef je moeder een blijk van waardering dat haar zal herinneren aan je liefde en zorg elke keer dat ze hem gebruikt. Met Intirilife breng je vreugde in de dagelijkse routine en laat je zien dat de eenvoudige dingen in het leven vaak het mooist zijn.


Lief cadeau-idee: Intirilife koffiemok met deksel, perfect voor Moederdag - met "World's Best Mum" in gouden letters, biedt een inhoud van 280 ml voor koffie, thee of cappuccino.

Veelzijdig ontwerp: Het deksel houdt drankjes warm en dient ook als onderzetter - ideaal voor elke keer dat je wilt ontspannen met een warm drankje.

Elegante esthetiek: Een roze marmeren look en gouden accenten geven deze theekop een exclusieve uitstraling die een hoogtepunt is op elke ontbijttafel.

Gebruiksgemak: Breed handvat voor een comfortabele grip en veilig genieten van warme dranken, terwijl de porseleinen constructie duurzaamheid belooft. De beker is ook gemakkelijk schoon te maken.

Uniek cadeau: Deze porseleinen mok is niet alleen een praktisch gebruiksvoorwerp, maar ook een speciaal cadeau dat waardering en liefde uitdrukt.

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758340268
  • Inhoud in liters: 280.0
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Porselein
  • Afmeting (cm): 12x8x13 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 386.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten