Intirilife vlinder theekopje bloemkopje koffiekopje in goud - rood - paars - 330 ml - gemaakt van hittebestendig glas

4668466
23.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Intirilife vlinder theekopje bloemkopje koffiekopje in goud - rood - paars - 330 ml - gemaakt van hittebestendig glas
23.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Dit prachtige kopje van hittebestendig glas valt op door zijn unieke 3D-design met vlinders en bloemen, wat een echte eyecatcher zal zijn op uw koffietafel! Zelfs de bijpassende lepel is versierd met het bijpassende bloemendesign.

Dankzij het hittebestendige materiaal kunt u zowel van warme als koude dranken genieten zonder dat u de temperatuur aan uw handen voelt. Het kopje is perfect geschikt voor het genieten van thee en koffie, melk en warme chocolademelk, maar ook voor sappen, limonade, wijn of gewoon water. De inhoud is 330 ml.

Het kopje is gemaakt van hittebestendig borosilicaatglas, dat geen chemicaliën of schadelijke stoffen bevat. Bovendien is het smaakneutraal en neemt het geen smaken, geuren of verkleuringen aan - het ideale materiaal dus voor contact met voedsel.

Door de gebruikte materialen is gegarandeerd dat het product duurzaam en robuust is. Het kopje is met de hand gemaakt en met veel aandacht voor detail vervaardigd door ervaren vakmensen.

Geef dit unieke vlinderkopje met het opvallende 3D-design cadeau voor Moederdag, verjaardag, jubileum of gewoon zomaar aan iemand die u een onvergetelijke verrassing wilt bezorgen. Alleen met de hand afwassen!

Intirilife 3D-Vlinder theekopje, koffiekopje met lepel in rood-goud

Wil je een uniek cadeau voor Moederdag of een jubileum? Of wil je gewoon jezelf verwennen? Dan heb je met dit prachtige 3D-design kopje de juiste keuze gemaakt! Door de 3D-vlinder- en bloemenapplicaties is deze beker zeker een eyecatcher op je koffietafel.

De beker is handgemaakt van hoogwaardig, hittebestendig borosilicaatglas. Dankzij de gebruikte materialen heb je een duurzaam en veilig product in huis waaruit je kunt genieten van zowel koffie en thee, melk en warme chocolademelk, maar ook sappen, limonade, wijn of gewoon water.

Onderhoud: Alleen met de hand afwassen!

Productspecificaties

  • Merk: Intirilife
  • EAN: 4063758320741
  • Inhoud in liters: 0.33
  • Kleur: Transparant
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 13x13x9 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 150.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten