Jet Original Badjas Velours Yellow Touch - geel S

3925840
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Luxe en Comfort van de Yellow Touch Badjas van Jet Originals by Ten Cate

Ben je op zoek naar een badjas die je in alle comfort hult en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling biedt? Dan is de Yellow Touch badjas uit de Jet Originals collectie precies wat je zoekt. Deze prachtige badjas, gemaakt van zacht velours, combineert elegantie met functionaliteit en biedt een ongeëvenaarde ervaring van ontspanning.

De Yellow Touch badjas is vervaardigd uit hoogwaardig velours, een materiaal dat bekend staat om zijn zachtheid, duurzaamheid en luxueuze uitstraling. Het velours voelt heerlijk zacht aan op de huid en biedt een aangename warmte, perfect voor momenten van ontspanning na een bad of douche. De badjas is niet alleen comfortabel, maar ook ademend en vochtabsorberend.

Wat de Yellow Touch badjas echt onderscheidt, is de prachtige bloemenprint. De levendige kleuren en het elegante ontwerp voegen een vleugje verfijning en persoonlijkheid toe aan jouw loungewear. Of je nu thuis ontspant of in een spa verblijft, deze badjas maakt indruk met zijn stijlvolle uitstraling. De bloemenprint is tijdloos en toch modern, waardoor de badjas een veelzijdige aanvulling is op je garderobe.

De Yellow Touch badjas maakt deel uit van de Jet Originals collectie, een lijn van hoogwaardige badjassen die bekend staan om hun uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Jet Originals streeft ernaar om producten te creëren die zowel modieus als duurzaam zijn, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw badjas. De aandacht voor detail en de zorgvuldige vervaardiging zijn terug te zien in elk aspect van de Yellow Touch badjas.

Maattabel (cm)SMLXL
Lengte120121123124
Mouwlengte6060,56364,5
Borst63656769
Schouders14,515,516,517,5
Riem lengte195195195195

Productspecificaties

  • Merk: Ten Cate
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720289232283
  • Dessin: Ja
  • Kleding maat: S
  • Kleur: Geel
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 120x8 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten