Kärcher - LTR 18-30 - Draadloze Grastrimmer - Zonder Accu

4706870
148.00
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Kärcher - LTR 18-30 - Draadloze Grastrimmer - Zonder Accu
148.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng je tuin op orde met de Kärcher LTR 18-30 draadloze grastrimmer. Deze krachtige en gebruiksvriendelijke trimmer is ontworpen om je gazonranden en moeilijk bereikbare plekken moeiteloos bij te werken. Met zijn lichtgewicht ontwerp en ergonomische eigenschappen maakt hij tuinonderhoud eenvoudiger dan ooit.

Draadloze vrijheid
Dankzij de 18V batterijset heb je geen last van hinderlijke snoeren en geniet je van volledige bewegingsvrijheid tijdens het trimmen.

Gebruiksvriendelijk
De LTR 18-30 is licht en goed uitgebalanceerd, wat langdurig gebruik zonder vermoeidheid mogelijk maakt. De verstelbare telescoopsteel en de tweede handgreep zorgen voor extra comfort en controle.

Efficiënt snijden
De draadsnijder met automatische draadtoevoer zorgt voor een constant optimale snijbreedte van 30 cm, perfect voor het onderhouden van gazonranden en kleinere tuinen.

Ingebouwde plantenbescherming
Een geïntegreerde plantenbeschermingsbeugel voorkomt beschadiging van bloemen en planten, zodat je veilig en nauwkeurig kunt trimmen rondom gevoelige gebieden.

Stil en milieuvriendelijk
Zonder de storende geluiden en uitstoot van een benzinemotor, biedt de LTR 18-30 een milieuvriendelijke oplossing voor het trimmen van je tuin.

In de doos:

  • Kärcher LTR 18-30 Draadloze Grastrimmer
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Karcher
  • EAN: 4054278550237
Gesponsorde producten

Beoordelingen