Makita Accu-compressor Compact en krachtig ontwerp

4411589
103.00
Je kunt 20 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Makita Accu-compressor Compact en krachtig ontwerp
103.00
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 93.24
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Makita MP100DZ accu-compressor (601022) is een veelzijdige en krachtige tool die ideaal is voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Dit compacte apparaat biedt de flexibiliteit van accu-aangedreven werking, waardoor het perfect is voor het oppompen van autobanden, sportartikelen en meer. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u moeiteloos verschillende luchttoevoertoepassingen uitvoeren, waar en wanneer u maar wilt.

 

Afmetingen en Materiaal

De Makita MP100DZ beschikt over een compact ontwerp dat licht van gewicht is, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen is. Gemaakt van duurzame materialen, biedt deze accu-compressor een lange levensduur en betrouwbare prestaties. De afmetingen zijn ideaal voor het meenemen in de auto of het opbergen in een gereedschapskist.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Deze accu-compressor is ideaal voor een verscheidenheid aan lucht toepassingen. Met een geïntegreerde drukregelaar kunt u eenvoudig de gewenste luchtdruk instellen. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de compressor comfortabel in de hand ligt, wat bijdraagt aan een efficiënte werking. De krachtige motor zorgt voor voldoende airflow, zodat u uw taken snel kunt uitvoeren.

 

Gebruik en Toepassing

De Makita MP100DZ accu-compressor is perfect voor het oppompen van autobanden, fietsbanden, ballen en luchtbedden. Ook is deze compressor zeer geschikt voor het gebruik in de bouw en werkzaamheden die extra sneldiensten vereisen. Dankzij de draadloze functionaliteit kunt u deze compressor gebruiken op elk gewenste locatie zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.

 

Kenmerken

  • Accu-aangedreven voor maximale vrijheid
  • Compact en licht gewicht voor draagbaarheid
  • Ingebouwde drukregelaar voor nauwkeurige instellingen
  • Ergonomische handgreep voor gebruiksgemak
  • Geschikt voor verschillende luchttoepassingen
  • Stevige constructie voor duurzaamheid

Productspecificaties

  • Merk: Makita
  • EAN: 0088381871747
Gesponsorde producten

Beoordelingen