Makita Accu-slagmoersleutel 1000 Nm koppel

4411549
429.65
Je kunt 85 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 85 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Makita Accu-slagmoersleutel 1000 Nm koppel
429.65
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 329.04
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Makita DTW1002Z accu-slagmoersleutel is ontworpen voor krachtige en veelzijdige prestaties. Met een indrukwekkend maximaal koppel van 1000 Nm, biedt deze slagmoersleutel uitstekende prestaties voor een breed scala aan toepassingen, van automotive tot constructieprojecten. Dit model is perfect voor zowel professionele als amateurmatig gebruik, waarbij kracht en controle noodzakelijk zijn.

 

Afmetingen en Materiaal

Deze accu-slagmoersleutel heeft een compact en lichtgewicht ontwerp wat het gemakkelijk maakt om in krappe ruimtes te werken. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof en metaal, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert. Met een gewicht van slechts 2,6 kg is deze krachtpatser gemakkelijk te hanteren.

 

Functionaliteit en Ontwerp

De DTW1002Z beschikt over een instelbare snelheid en een hoge slagfrequentie, wat zorgt voor een verbeterde controle tijdens gebruik. Met de innovatieve technologie van Makita is deze slagmoersleutel geoptimaliseerd voor een langere levensduur van de batterij. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, zelfs tijdens langdurig gebruik.

 

Gebruik en Toepassing

Deze slagmoersleutel is ideaal voor een breed scala aan toepassingen, zoals het vast\\n -en losdraaien van moeren en bouten in verschillende maten. Of het nu gaat om het onderhoud van voertuigen, het bouwen van constructies of het uitvoeren van renovaties, de Makita DTW1002Z biedt de kracht en precisie die nodig is voor elke klus.

 

Kenmerken

  • Maximaal koppel: 1000 Nm
  • Gewicht: 2,6 kg
  • Instelbare snelheid
  • Hoogwaardige kunststof en metalen behuizing
  • Ergonomisch ontwerp voor beter gebruiksgemak
  • Optimalisatie van batterijduur

Productspecificaties

  • Merk: Makita
  • EAN: 0088381803397
Gesponsorde producten

Beoordelingen