Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Scope - Zwart - Ø5,5

4713559
41.63
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hoyz
4,3 Sterren
Maytoni Outdoor - Landschapsverlichting Scope - Zwart - Ø5,5
41.63
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Scope Serie: Schijnwerper voor landschap- en architecturale verlichting. Dankzij het beugelontwerp kan de richting van de lichtstraal zowel in horizontale als verticale vlakken worden aangepast. De behuizing is gemaakt van temperatuur- en corrosiebestendig aluminiumlegering en is gecoat met zwarte poederverf. De verpakking bevat een paal voor installatie in de grond en een aansluitblok met een hoge beschermingsgraad van IP65. Het wordt aanbevolen om Voltega lampen (art. 7060/7061) met een vermogen van 7W en een stralingshoek van 38° in de armaturen te gebruiken. Dimbare versies van de lampen zijn art. 7108/7109.Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt met een robuust aluminium frame en voorzien van een IP65-classificatie, is deze buitenverlichting ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan, wat zorgt voor langdurige prestaties in uw tuin, huis, terras, oprit, pad, patio, balkon of veranda.

Aanpasbare Verlichting: Vereist één GU10-lichtbron (niet inbegrepen) met een maximum van 20 watt, waardoor u de lamp kunt kiezen die het beste past bij uw stijl en verlichtingsvoorkeuren.

Strak en Modern Ontwerp: Het zwarte frame voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elke buitenruimte en past naadloos bij verschillende decoratiestijlen.

Perfecte Afmetingen: Met een hoogte van 29,5 cm, een breedte van 9,5 cm en een diameter van 5,5 cm is dit armatuur perfect van formaat om voldoende verlichting te bieden zonder opdringerig te zijn.

Veelzijdige Toepassing: Ideaal voor het verbeteren van de sfeer en veiligheid van verschillende buitenruimtes, waaronder tuinen, terrassen, opritten, paden, patio's, balkons en veranda's.

Productspecificaties

  • Merk: Maytoni
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 6152923752734
  • Fitting: GU10
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 6,5x9,5x29,5 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen