Motorola - Edge 50 Fusion - 5G - 512GB - Marshmallow Blue

4715513
449.00 399.00
Je kunt 79 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Motorola - Edge 50 Fusion - 5G - 512GB - Marshmallow Blue
449.00 399.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Motorola Edge 50 Fusion heeft een indrukwekkende 50 MP hoofdcamera met een geavanceerde LYTIA-sensor, speciaal ontworpen voor uitstekende prestaties bij weinig licht. Deze sensor zorgt voor heldere en ruisvrije foto's in donkere omgevingen, en biedt snelle autofocus met meer focuspixels voor scherpere details. De 120º ultragroothoeklens geeft een bredere kijkhoek, waardoor je meer van de omgeving vastlegt. De Macro Vision-lens maakt close-up opnamen mogelijk, zodat je tot vier keer dichter bij je onderwerp kunt komen voor gedetailleerde beelden. Aan de voorkant bevindt zich een 32 MP selfiecamera voor scherpe selfies en videobellen.

Haarscherp en kleurrijk scherm
De Motorola Edge 50 Fusion heeft een groot 6.7-inch scherm met gebogen randen. Dit is ideaal voor het kijken van video's en series, omdat je het scherm niet dicht bij je hoeft te houden. Het OLED-scherm biedt levendige kleuren en diepe zwarttinten, en ondersteunt een verversingssnelheid van 144Hz voor een soepele gebruikerservaring, vooral tijdens scrollen en gamen.

Batterij die de hele dag meegaat
De Motorola Edge 50 Fusion is uitgerust met een krachtige 5000mAh batterij die de hele dag meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Als de batterij bijna leeg is, kun je deze snel opladen met de meegeleverde 68W TurboPower snellader.

NFC voor gemakkelijke betalingen
Met de ingebouwde NFC-functie kun je eenvoudig contactloze betalingen doen met je smartphone. Daarnaast ondersteunt het toestel 5G, waardoor je snel kunt downloaden en streamen.

Geavanceerd Android besturingssysteem
De Motorola Edge 50 Fusion draait op een geavanceerd Android besturingssysteem dat is geoptimaliseerd voor efficiëntie en gebruiksgemak. Het biedt aanpasbare widgets en slimme automatiseringen voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring.

Privacy en beveiliging
De Motorola Edge 50 Fusion beschikt over meerdere beveiligingslagen, waaronder een vingerafdruksensor en geavanceerde gezichtsherkenning. Met Moto Secure kun je netwerkbeveiliging en app-machtigingen beheren, en een geheime map aanmaken voor je meest gevoelige gegevens.

In de doos:

  • Smartphone
  • Oplader
  • Oplaadkabel
  • Simtool

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 0840023270925
Gesponsorde producten

Beoordelingen