Motorola - Razr 50 - 256GB - Grey

4698346
849.00
Je kunt 169 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Motorola - Razr 50 - 256GB - Grey
849.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Motorola Razr 50 is de nieuwste generatie van de iconische Razr-lijn, die stijl en technologie naadloos combineert. Deze opvouwbare smartphone is ontworpen voor degenen die een statement willen maken met hun mobiele apparaat. Met zijn slanke ontwerp en innovatieve functies is de Razr 50 een echte blikvanger.

Compact en Elegan
Wanneer ingeklapt, past de Razr 50 gemakkelijk in je zak of tas, terwijl het externe 3,6-inch scherm snelle toegang biedt tot meldingen, muziekbediening en selfies. Het opvouwbare ontwerp herinnert aan het klassieke clamshell-model, maar met een moderne twist die duurzaamheid en stijl garandeert.

Adembenemende BeeldscherM
Open de Razr 50 om te genieten van het prachtige 6,9-inch pOLED display dat zorgt voor levendige kleuren en vloeiende bewegingen dankzij de 120Hz verversingssnelheid. Ideaal voor zowel entertainment als productiviteit.

Fotografie van Professioneel Niveau
Leg elk moment vast met de krachtige 50 MP hoofdcamera met optische beeldstabilisatie, perfect voor scherpe en heldere foto's, zelfs bij weinig licht. De 13 MP ultragroothoeklens biedt veelzijdigheid voor het maken van landschaps- en groepsfoto's, terwijl de 32 MP selfiecamera je helpt om altijd van je beste kant te laten zien.

Krachtige Prestaties
Onder de stijlvolle behuizing bevindt zich de MediaTek Dimensity 7300X-processor, die moeiteloos multitasking en veeleisende apps aankan.

BELANGRIJK: Dit product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel. Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Motorola
  • EAN: 0840023261930
Gesponsorde producten

Beoordelingen