Olfa SAC-1 - Grafische cutter - Roestvrij staal - 135 mm

3957943
11.32
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Supplies4U
3,3 Sterren
Olfa SAC-1 - Grafische cutter - Roestvrij staal - 135 mm
11.32
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Olfa SAC-1 Snijmes met 30° puntige messen - met roestvrijstalen handvat

Het Olfa SAC-1 snijmes is een veelzijdig gereedschap waarmee u nauwkeurige en betrouwbare snijwerkzaamheden kunt uitvoeren. Met een puntig 9 mm breekmes en een stevig roestvrijstalen handvat is dit mes ideaal voor gebruik in verschillende vakgebieden. Het Olfa SAC-1 mes is voorzien van een Auto-Lock mesvergrendeling die de veiligheid tijdens het werken verbetert.

Productspecificaties:

  • Snijmes Olfa SAC-1 met puntig 9 mm breekmes
  • Roestvrijstalen handvat
  • Auto-Lock mesvergrendeling
  • Zakclip voor op de borst of gereedschapstas
  • 30° mespunt
  • Lengte: 138 mm

Het Olfa SAC-1 snijmes is uitgerust met een puntig 9 mm breekmes dat zorgt voor nauwkeurige sneden. Het roestvrijstalen handvat zorgt voor een solide en duurzame constructie die bestand is tegen veeleisende snijwerkzaamheden.

De Auto-Lock mesvergrendeling zorgt voor een veilige fixatie van het mes tijdens het gebruik. Dit minimaliseert het risico op onbedoelde verwondingen en maakt betrouwbaar snijden mogelijk.

Het snijmes is voorzien van een handige zakclip waarmee u het gemakkelijk aan uw borst of gereedschapstas kunt bevestigen. Op deze manier heeft u het mes altijd bij de hand wanneer u het nodig heeft.

Met zijn 30° mespunt biedt het Olfa SAC-1 snijmes een optimale balans tussen precisie en duurzaamheid. U kunt moeiteloos verschillende materialen snijden, of het nu papier, karton, plastic of dunne stof is.

Met een totale lengte van 138 mm ligt het Olfa SAC-1 snijmes goed in de hand en maakt het comfortabel gebruik mogelijk. Of u het nu in de werkplaats, op kantoor of thuis gebruikt, dit mes is een betrouwbaar gereedschap voor nauwkeurige snijwerkzaamheden.

Bestel vandaag nog het Olfa SAC-1 snijmes en ervaar de uitstekende kwaliteit en prestaties van dit veelzijdige gereedschap. Wees voorbereid op nauwkeurig snijden en efficiënt werken in verschillende toepassingsgebieden.

Productspecificaties

  • Merk: Olfa
  • EAN: 0091511100273
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 27.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten