Olfa TK-4Y Touch Knife - Snijmesje - Geel

4204419
12.34
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Supplies4U
3,3 Sterren
Olfa TK-4Y Touch Knife - Snijmesje - Geel
12.34
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Olfa TK-4Y Ronde Zaksnijder - Zakformaat Multifunctioneel Mes - Geel

De Olfa TK-4Y ronde zaksnijder is een veelzijdig multifunctioneel mes in een handig zakformaat. Met zijn heldergele kleur is het niet alleen functioneel, maar ook gemakkelijk te herkennen. Deze zaksnijder is een duurzaam gereedschap dat u goed van dienst zal zijn in verschillende situaties.

Specificaties van het product:

  • Olfa TK-4Y ronde zaksnijder
  • Zakformaat multifunctioneel mes
  • Kleur: Geel
  • Duurzaam ontwerp

De Olfa TK-4Y ronde zaksnijder is een handig gereedschap dat u overal mee naartoe kunt nemen. Met zijn compacte ontwerp past het gemakkelijk in uw zak of gereedschapstas. Of u nu iets moet snijden, openen of repareren onderweg, deze zaksnijder is altijd klaar voor gebruik.

De gele kleur maakt de zaksnijder gemakkelijk herkenbaar, zodat u deze snel kunt pakken wanneer dat nodig is. U hoeft niet langer te zoeken naar een mes in uw gereedschapstas - de Olfa TK-4Y is altijd binnen handbereik.

Met zijn duurzame ontwerp biedt deze zaksnijder betrouwbare prestaties. Of u nu papier, karton, plastic of andere materialen moet snijden, de Olfa TK-4Y levert nauwkeurige sneden en blijft zelfs bij veeleisende snijtaken goed presteren.

Bestel vandaag nog de Olfa TK-4Y ronde zaksnijder en ervaar het praktische gemak van een zakformaat multifunctioneel mes. Met zijn duurzame constructie en opvallende gele kleur zult u onder de indruk zijn van zijn betrouwbaarheid. Schaf dit veelzijdige gereedschap aan en ga moeiteloos en precies aan de slag met uw snijwerkzaamheden.

Productspecificaties

  • Merk: Olfa
  • EAN: 0091511401080
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 65.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten