Oliva's - Pannenonderzetter - Set van 2 pannenonderzetters - Pan onderzetters - Siliconen - 2 stuks - Grijs

4671121
17.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Pannenonderzetter - Set van 2 pannenonderzetters - Pan onderzetters - Siliconen - 2 stuks - Grijs
17.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je keuken met de Oliva's siliconen pannenonderzetters. Deze set van twee grijs-blauwe onderzetters is ontworpen om je keuken en eettafel te beschermen tegen hete pannen en schalen, terwijl ze ook een esthetisch accent toevoegen aan je keukeninrichting.


Hittebestendig en duurzaam
Met een hittebestendigheid tot hoge temperaturen zorgen deze siliconen pannenonderzetters ervoor dat je werkbladen veilig blijven, zelfs wanneer je hete pannen rechtstreeks van het fornuis of uit de oven plaatst. Ze zijn duurzaam en bestand tegen langdurig gebruik, waardoor je ze keer op keer kunt gebruiken.


Gemakkelijk te reinigen
Deze pannenonderzetters zijn vaatwasserbestendig, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn na gebruik. Dit bespaart je tijd en moeite bij het schoonmaken van je keukengerei, zodat je meer tijd kunt besteden aan koken en genieten van je maaltijden.


Origineel zeshoekig ontwerp
Met hun unieke zeshoekige vorm (hexagon) en gestreepte patroon voegen deze pannenonderzetters een vleugje originaliteit toe aan je keuken. Het eigentijdse ontwerp maakt ze niet alleen functioneel, maar ook een decoratief modern element dat je keukeninrichting verrijkt.


Perfecte afmetingen
Met een afmeting van 18,8 cm bij 16,5 cm bieden deze onderzetters voldoende ruimte voor verschillende soorten pannen en schalen. Hun 0,6 cm dikte zorgt voor een stevige isolatie tussen de warmtebron en je werkbladen, waardoor ze optimaal beschermd blijven.


Voeg een vleugje elegantie en bescherming toe aan je keuken met de Oliva's siliconen pannenonderzetters. Geniet van het gemak en de stijl die ze bieden bij het bereiden van je favoriete gerechten.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 2 pannenonderzetters
  • EAN: 8720726275729
  • Aantal stuks in verpakking: 2
  • Vorm: Anders
  • Anti-slip: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 18,8x16,5x1,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen