Onderzetters Rond Beige met Gewei 4 stuks Vilt

4705624
17.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Onderzetters Rond Beige met Gewei 4 stuks Vilt
17.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om je tafel te beschermen tegen hete pannen? Onze vilten onderzetters zijn precies wat je nodig hebt! Ze combineren functionaliteit met een elegant design en zijn de perfecte aanvulling op elke eettafel. Of je nu een etentje organiseert of gewoon een maaltijd bereidt voor je gezin, deze onderzetters zorgen ervoor dat je tafel altijd beschermd is tegen hitte en krassen. Lees verder en ontdek waarom onze vilten onderzetters een must-have zijn in jouw keuken!

Waarom kiezen voor onze vilten onderzetters?
Onze vilten onderzetters voor pannen zijn ontworpen met jouw gemak en stijl in gedachten. We begrijpen dat je keukenaccessoires niet alleen functioneel moeten zijn, maar er ook mooi uit moeten zien. Daarom bieden wij je deze hoogwaardige vilten onderzetters aan, die je tafel beschermen en tegelijkertijd een verfijnde touch aan je keuken geven.

Hoogwaardig viltmateriaal
Onze onderzetters zijn gemaakt van kwalitatief vilt, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en hittebestendigheid. Dit materiaal zorgt ervoor dat je pannen veilig op de tafel kunnen staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over beschadigingen.

Perfecte afmetingen
Met een diameter van 20 cm zijn deze onderzetters groot genoeg om zelfs de grootste pannen te dragen. Dit formaat is ideaal voor zowel kleine als grote pannen en biedt optimale bescherming voor je tafel.

Dubbelzijdig ontwerp
Deze onderzetters zijn dubbelzijdig te gebruiken, waardoor je kunt kiezen tussen een stijlvolle print of een effen zijde. Dit maakt ze niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig in het aanpassen aan jouw interieur en tafelsetting.

Eenvoudig te reinigen
Niemand houdt van tijdrovend schoonmaakwerk, vooral niet in de keuken. Daarom zijn onze vilten onderzetters eenvoudig te reinigen. Even afnemen met een vochtige doek is voldoende om ze er weer als nieuw uit te laten zien.

Compleet geleverd
Je ontvangt niet één, maar twee stuks in de verpakking. Dit betekent dat je altijd een extra onderzetter bij de hand hebt, ideaal voor als je meerdere pannen tegelijkertijd wilt serveren.

Beschikbaar in verschillende kleuren en designs
Of je nu houdt van neutrale tinten of liever een opvallend design kiest, bij ons vind je een breed scala aan kleuren en prints. Zo kun je de onderzetters perfect afstemmen op de rest van je keukenaccessoires en tafelservies.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je tafel
Onze vilten onderzetters zijn niet zomaar een accessoire; ze zijn een stijlvolle aanvulling op je interieur. De subtiele textuur van het vilt en de keuze uit verschillende designs zorgen ervoor dat je tafel er altijd uitnodigend uitziet. Of je nu kiest voor een minimalistische effen kleur of een speelse print, deze onderzetters voegen altijd een vleugje elegantie toe aan je tafelsetting.

Veilig en duurzaam
Naast hun stijlvolle uitstraling, bieden onze vilten onderzetters ook de nodige veiligheid. Het viltmateriaal is hittebestendig, waardoor je zonder zorgen hete pannen direct van het fornuis op tafel kunt zetten. Bovendien zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee, zelfs bij dagelijks gebruik. Dit maakt ze niet alleen een praktische keuze, maar ook een investering in de bescherming van je meubels.

Ideaal cadeau voor elke keukenliefhebber
Zoek je een praktisch en stijlvol cadeau voor een vriend of familielid? Onze vilten onderzetters zijn een perfect cadeau-idee voor elke keukenliefhebber. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke tafel. Geef een set van deze hoogwaardige onderzetters cadeau en je zult zeker in de smaak vallen.

Wacht niet langer en bescherm je tafel met onze hoogwaardige vilten onderzetters. Kies uit verschillende kleuren en designs die perfect passen bij jouw interieur en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
Voeg een set van deze prachtige onderzetters toe aan je winkelmandje en maak van elke maaltijd een stijlvolle aangelegenheid. Je tafel zal je dankbaar zijn!

Productspecificaties

  • Merk: Viva Living
  • EAN: 8720964705736
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Anders
  • Materiaal: Polypropyleen
Gesponsorde producten

Beoordelingen