Onderzetters Zwart met Rendier 4 stuks Vilt

4698361
12.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Onderzetters Zwart met Rendier 4 stuks Vilt
12.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Je kent het vast wel: een mooi glas wijn, een warme kop koffie of een verfrissend drankje. Hoe fijn het ook is om te genieten van jouw favoriete drankje, je wilt natuurlijk niet dat er vervelende kringen of vlekken op jouw tafel achterblijven. Gelukkig is er een eenvoudige en stijlvolle oplossing: onze hoogwaardige vilt onderzetters. Deze onderzetters zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan elk interieur.

Kwaliteit die je kunt voelen
Onze vilt onderzetters zijn gemaakt van hoogwaardig vilt dat zacht aanvoelt maar toch stevig genoeg is om jouw meubels te beschermen tegen hitte, vocht en krassen. Vilt is van nature een duurzaam materiaal, wat betekent dat jouw onderzetters lang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik. Dit is geen accessoire dat na een paar weken versleten is; dit is een investering in langdurige bescherming en stijl voor jouw huis.

Vierkant en veelzijdig
Met een afmeting van 10 cm bij 10 cm zijn deze onderzetters perfect geschikt voor vrijwel elk glas, mok of fles. De vierkante vorm geeft een moderne uitstraling en biedt voldoende ruimte om zowel kleine als grote drinkwaren veilig te plaatsen. Of je nu geniet van een kleine espresso of een groot glas limonade, onze onderzetters hebben de ideale maat.

Dubbelzijdig voor extra flexibiliteit
Wat onze vilt onderzetters echt bijzonder maakt, is hun dubbelzijdige ontwerp. De ene kant is voorzien van een stijlvolle print, terwijl de andere kant effen is. Dit betekent dat je de onderzetters kunt aanpassen aan jouw stemming of de gelegenheid. Gebruik de kant met print voor een speelse touch tijdens een feestje, of kies voor de effen kant als je een meer ingetogen sfeer wilt creëren. Dankzij deze flexibiliteit passen de onderzetters in elk interieur en voor elke gelegenheid.

Gemakkelijk schoon te maken
Praktisch en mooi gaan hand in hand bij onze vilt onderzetters. Maak je geen zorgen als er eens wat gemorst wordt: onze onderzetters zijn eenvoudig te reinigen. Een snelle veeg met een vochtige doek is vaak al voldoende om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Zelfs bij hardnekkigere vlekken is een zachte reiniging meestal voldoende, zodat je altijd verzekerd bent van schone en representatieve onderzetters.

Compleet geleverd - 4 stuks in één verpakking
Je hoeft niet lang te zoeken naar extra sets of bijpassende items; onze vilt onderzetters worden geleverd in een set van vier stuks. Dit betekent dat je direct genoeg onderzetters in huis hebt voor jezelf en je gasten. Perfect voor zowel kleine als grotere gezelschappen. Bovendien zorgen de vier stuks ervoor dat je altijd een extra onderzetter bij de hand hebt, mocht dat nodig zijn.

Verschillende formaten, kleuren en designs
Wij begrijpen dat elk huis uniek is en dat jouw persoonlijke stijl ook weerspiegeld moet worden in de accessoires die je kiest. Daarom zijn onze vilt onderzetters verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en designs. Of je nu kiest voor een neutrale tint die perfect past bij jouw minimalistische interieur, of een gedurfde print die wat kleur toevoegt aan jouw eetkamer, er is altijd een optie die bij jou past. En met verschillende formaten kun je niet alleen jouw drinkglazen beschermen, maar ook andere oppervlakken, zoals onder vazen, kaarsen of kleine potten.

Waarom onze vilt onderzetters kiezen?

  • Hoogwaardig viltmateriaal: Zacht, duurzaam en beschermend.
  • Ideale afmetingen: Vierkant 10 cm, perfect voor elk type drinkglas.
  • Dubbelzijdig ontwerp: Kies tussen een stijlvolle print of een effen zijde.
  • Eenvoudig schoon te maken: Onderhoudsvriendelijk en altijd fris.
  • Complete set: 4 stuks in één verpakking, klaar voor gebruik.
  • Keuze uit verschillende opties: Diverse formaten, kleuren en designs beschikbaar.

Kortom, onze vilt onderzetters zijn de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bescherm jouw tafels en toon tegelijkertijd jouw persoonlijke smaak met deze veelzijdige en hoogwaardige onderzetters. Voeg ze vandaag nog toe aan jouw interieur en ervaar zelf de voordelen!

Productspecificaties

  • Merk: Viva Living
  • EAN: 8720964705668
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen