OnePlus Open - 512GB - Zwart

4671716
1799.00
Je kunt 359 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
OnePlus Open - 512GB - Zwart
1799.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de toekomst van mobiele technologie met de OnePlus Open. Deze premium smartphone combineert baanbrekende innovaties met een elegant design, ontworpen voor diegenen die geen compromissen willen sluiten. Of je nu een tech-liefhebber, een creatieve professional of een fervent multitasker bent, de OnePlus Open biedt alles wat je nodig hebt voor een ongeëvenaarde mobiele ervaring.

Adembenemend Display
Geniet van een kristalhelder beeld op het 7.82-inch AMOLED-scherm met een haarscherpe resolutie van 2K. Of je nu video's streamt, games speelt of door je foto’s bladert, elk detail komt tot leven met levendige kleuren en diepe contrasten.Met een verversingssnelheid van 120Hz zijn je beelden soepeler dan ooit tevoren. Van snelle actiescènes tot scrollen door social media, alles verloopt vloeiend.

Krachtige Prestaties
Aangedreven door de nieuwste Snapdragon 8 Gen 2-processor, biedt de OnePlus Open ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie. Of je nu zware applicaties draait of meerdere taken tegelijk uitvoert, deze smartphone kan alles aan.

Geavanceerde Camera's
Maak adembenemende foto's met het drievoudige camerasysteem, ontworpen in samenwerking met Hasselblad. De 50 MP hoofdcamera zorgt voor haarscherpe beelden, terwijl de 48 MP ultra-groothoeklens en de 64 MP telelens je meer creatieve vrijheid geven om elk moment vast te leggen.Voor selfies en video-oproepen biedt de 32 MP frontcamera een ongekende helderheid en detail, zelfs bij weinig licht.

Duurzaam en Elegant Ontwerp
De OnePlus Open is gebouwd met een focus op duurzaamheid en stijl. De combinatie van hoogwaardig glas en een aluminium frame zorgt voor een robuuste constructie die tegelijkertijd luxe aanvoelt.Met zijn slanke profiel en verfijnde afwerking past deze smartphone perfect in de hand en is hij een stijlvolle toevoeging aan je dagelijkse leven.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone
  • Adapter

Productspecificaties

  • Merk: OnePlus
  • EAN: 6921815626091
  • Kleur: Zwart
Gesponsorde producten

Beoordelingen