OPPO - Reno12 Pro 5G - 512GB - Black

4707450
499.00
Je kunt 99 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
OPPO - Reno12 Pro 5G - 512GB - Black
499.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Oppo Reno12 tilt mobiele technologie naar een hoger niveau met zijn geavanceerde functies en verfijnde design. Ontworpen voor gebruikers die het beste willen op het gebied van prestaties, camera’s en batterijduur, biedt de Reno12 Pro een allesomvattende smartphone-ervaring die zowel krachtig als elegant is.

Adembenemend Beeldscherm
Laat je meeslepen door het levendige 6,7-inch AMOLED-scherm dat kleuren tot leven brengt met een verbluffende helderheid en contrast. De hoge 120Hz verversingssnelheid zorgt voor soepele overgangen en een meeslepende kijkervaring, ideaal voor zowel gaming als videostreaming.

Uitmuntende Camera-setup
De camera's van de Oppo Reno12 Pro zijn ontworpen om elk moment vast te leggen in scherpe en levendige details. Met de 50 MP hoofdcamera maak je professionele foto's, terwijl de 8 MP ultragroothoeklens je een breder perspectief biedt.

Krachtige Prestaties
Onder de motorkap vindt u de krachtige Mediatek Dimensity 7300 Energy chipset, die naadloos multitasking en intensieve apps aankan. Met 12 GB RAM en 512 GB aan interne opslag heeft u voldoende ruimte en snelheid voor al uw apps, foto's en bestanden. Breid uw opslag eenvoudig uit met een microSD-kaart om altijd voldoende ruimte te hebben voor wat voor u belangrijk is.

Langdurige Batterij en Snel Opladen
Met een 5000 mAh batterij kunt u de hele dag door zonder u zorgen te maken over opladen. En als het tijd is om bij te laden, brengt de 65W SuperVOOC snellader uw apparaat binnen enkele minuten weer naar een significant batterijpercentage, zodat u altijd onderweg kunt blijven.

Elegant Design
De Oppo Reno12 Pro is meer dan alleen prestaties; het is een stijlstatement. Het slanke profiel en de premium afwerking maken het een lust voor het oog en een genot om vast te houden. Verkrijgbaar in meerdere stijlvolle kleuren, past de Reno12 perfect bij elke persoonlijke stijl.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 6932169346009
Gesponsorde producten

Beoordelingen