6 producten

GreenPan Pannenkoekenpan / Crepepan Essentials - Zwart - ø 28 cm - keramische anti-aanbaklaag
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
5 Sterren
(1)
Nog 5 op voorraad
49.39
Verkoop door: Van-der-Garde-Warenhuis
GreenPan Pannenkoekenpan / Crepepan Copenhagen - Zwart - ø 28 cm - keramische anti-aanbaklaag
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 4 op voorraad
79.89 69.04
Verkoop door: Cookinglife
GreenPan Pannenkoekenpan / Crepepan Essentials - Zwart - ø 24 cm - keramische anti-aanbaklaag
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
42.84 37.78
Verkoop door: Cookinglife
GreenPan Pannenkoekenpan Torino - Zwart - ø 28 cm - Keramische anti-aanbaklaag
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
52.90
Verkoop door: Profilec-Electro&Cooking
GreenPan Pannenkoekenpan Barcelona Pro - Zwart - ø 24 cm - Keramische anti-aanbaklaag
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Alleen online verkrijgbaar
89.90
Verkoop door: Profilec-Electro&Cooking
GreenPan Pannenkoekenpan / Crepepan Barcelona Pro - Zwart - ø 28 cm - keramische anti-aanbaklaag
Voeg toe aan je verlanglijstje
label.offer.condition.11
Nog 5 op voorraad
97.89 85.79
Verkoop door: Cookinglife

Veelgestelde vragen

De beste pan voor het bakken van pannenkoeken is een pannenkoekenpan met een lage rand en een goede anti-aanbaklaag, zoals die van Tefal of BK. Gietijzeren en aluminium pannen zijn ook excellent, zolang ze goed zijn afgewerkt. Zorg ervoor dat de pan gemakkelijk de pannenkoek 'loslaat' voor een perfect resultaat!

Het belangrijkste verschil tussen een koekenpan en een pannenkoekenpan is de rand. Een pannenkoekenpan heeft een lage, platte rand, waardoor het eenvoudiger is om de pannenkoek om te flippen. Daarnaast zijn pannenkoekenpannen vaak voorzien van een speciale anti-aanbaklaag, ideaal voor perfect gebakken pannenkoeken zonder dat ze blijven plakken.

Een pannenkoekenpan is speciaal ontworpen voor het bakken van pannenkoeken en crêpes met een extra lage rand. Dit maakt het eenvoudig om de pannenkoeken met een spatel om te draaien en uit de pan te halen. Met een goede anti-aanbaklaag, zoals die van Tefal, bak je ze zonder aanbranden, waardoor je altijd perfect gebakken pannenkoeken hebt.

De diameter van pannenkoekenpannen varieert, maar een populaire maat is 25 cm. Kies de pannenkoekenpan die het beste bij jouw kookbehoeften past. Of je nu kleine of grote pannenkoeken wilt bakken, er is altijd een geschikte maat pannenkoekenpan voor jou.

Ja, je kunt pannenkoeken bakken in een gietijzeren pan. Gietijzeren pannen zijn ideaal voor het bakken van pannenkoeken omdat ze een uitstekende warmtegeleiding bieden. Hierdoor krijgen je pannenkoeken een mooie, gelijkmatige kleur en knapperige rand. Zorg ervoor dat je de pan goed voorverwarmt en een beetje olie gebruikt voor het beste resultaat.

Ja, een pannenkoekenpan kan op inductie worden gebruikt, mits de pan geschikt is voor inductie. Merken zoals Tefal bieden pannenkoekenpannen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor inductiekookplaten. Deze pannen zijn sterk, gebruiksvriendelijk en voorzien van een efficiënte antiaanbaklaag, ideaal voor perfect gebakken pannenkoeken.