Philips - Hue Go - Draagbare Tafellamp - Wit/Groen

4692695
159.99 149.00
Je kunt 29 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Philips - Hue Go - Draagbare Tafellamp - Wit/Groen
159.99 149.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Verlicht je leven met de veelzijdige Philips Hue Go draagbare tafellamp. Deze innovatieve lamp combineert elegantie met geavanceerde technologie, waardoor je altijd en overal kunt genieten van sfeervolle verlichting. Of je nu een romantisch diner wilt verlichten, een gezellige sfeer wilt creëren tijdens een filmavond, of gewoon je dagelijkse routine wilt verfraaien, de Philips Hue Go is de perfecte metgezel.

Draagbaar en veelzijdig
Neem de Philips Hue Go mee waar je maar wilt. Dankzij het compacte en draadloze ontwerp kan de lamp gemakkelijk worden verplaatst en gebruikt, zowel binnenshuis als buitenshuis.

Krachtige batterij
Met een batterijduur tot 3 uur op een volledige lading, kun je langdurig genieten van draadloze verlichting zonder onderbrekingen.

16 miljoen kleuren
Creëer de perfecte sfeer met een bijna onbeperkt aantal kleuropties. Van helder wit licht voor lezen en werken, tot zachte pasteltinten voor ontspanning.

Voorgeprogrammeerde lichteffecten
Kies uit dynamische lichteffecten zoals Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure om direct een bijzondere ambiance te creëren.

Handmatige bediening
Gebruik de knop op de lamp om eenvoudig te schakelen tussen verschillende lichteffecten en kleuren, zelfs zonder verbinding met de app.

Stijlvol ontwerp
De Philips Hue Go heeft een modern en elegant ontwerp dat naadloos past in elk interieur, van klassieke tot eigentijdse stijlen.

In de doos:

  • Philips Hue Go draagbare tafellamp
  • Oplaadkabel
  • Handleiding

Productspecificaties

  • Merk: Philips Hue
  • EAN: 8719514404571
  • Fitting: Ronde TL
  • Kleur: Wit
Gesponsorde producten

Beoordelingen