Piek paddenstoel 31cm glas

4687875
19.50
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Massamarkt
3,9 Sterren
Piek paddenstoel 31cm glas
19.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Decoris Piek Paddenstoel van glas dia 8x31cm

Ben je op zoek naar een unieke en sfeervolle kerstversiering? De Decoris Piek Paddenstoel van glas dia 8x31cm biedt precies wat je nodig hebt. Deze prachtige kerstpiek in de vorm van een paddenstoel geeft je kerstboom een magische uitstraling.

Waarom kiezen voor de Decoris Piek Paddenstoel?

Met deze kerstpiek van Decoris voeg je een vleugje elegantie toe aan je kerstboom. Gemaakt van hoogwaardig glas straalt deze piek luxe en verfijning uit. De fijne afwerking en het opvallende ontwerp trekken meteen de aandacht. Je zult zien dat de Decoris Piek Paddenstoel een geweldige toevoeging is aan je kerstdecoratie.

  • Categorie: default
  • Merk: Decoris
  • Materiaal: glas
Eenvoudig te bevestigen

De piek heeft een diameter van 8 cm en een hoogte van 31 cm, waardoor deze perfect past op de top van je kerstboom. Dankzij het lichte gewicht en de stevige onderkant bevestig je de piek eenvoudig bovenop je kerstboom zonder gedoe. Jouw kerstboom oogt meteen feestelijk en compleet.

Bestel nu bij Massamarkt

Waarom wachten? Voeg de Decoris Piek Paddenstoel van glas dia 8x31cm nu toe aan je winkelmandje en maak je kerstboom de blikvanger van de feestdagen. Bestel eenvoudig en snel bij Massamarkt en geniet van een feestelijke sfeer in huis.

Productspecificaties

  • Merk: Decoris
  • EAN: 8720194278413
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Glas
Gesponsorde producten

Beoordelingen