Plantensteun metaal 160 cm hoog vogelmotief maat S

4689258
32.95
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Plantensteun metaal 160 cm hoog vogelmotief maat S
32.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Gietijzeren Plantensteun 160 cm met Vogelmotief

Geef uw tuin een stijlvolle en praktische upgrade met deze prachtige gietijzeren plantensteun. Met een indrukwekkende hoogte van 160 cm en een schitterend ontwerp met twee vogels, biedt deze steun niet alleen essentiële ondersteuning voor uw planten, maar ook een decoratief element dat zeker de aandacht trekt.

Kenmerken:

- Robuuste Ondersteuning: Gemaakt van duurzaam gietijzer, biedt deze plantensteun stevige en betrouwbare ondersteuning voor uw klimplanten en bloemen.
- Hoogte van 160 cm: Met een hoogte van 160 cm is deze steun perfect voor het ondersteunen van hoge planten, waardoor ze optimaal kunnen groeien.
- Eenvoudige Installatie: Ontworpen om gemakkelijk in de grond te steken, is deze plantensteun snel en eenvoudig te plaatsen in uw tuin.
- Decoratief Ontwerp: Het prachtige vogelmotief maakt deze plantensteun niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger in uw tuin.
- Weerbestendig: Gietijzer is bestand tegen diverse weersomstandigheden, wat zorgt voor een lange levensduur en blijvende schoonheid.

Met deze gietijzeren plantensteun voegt u zowel functionaliteit als esthetiek toe aan uw tuin. De stevige constructie zorgt voor betrouwbare ondersteuning voor uw planten, terwijl het decoratieve ontwerp met het vogelmotief een vleugje elegantie toevoegt. Perfect voor elke tuinier die waarde hecht aan zowel praktische als mooie tuinaccessoires.

Productspecificaties

  • Merk: Esschert Design
  • EAN: 8714982103049
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 333x24x1,605 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1187.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen