Plastia Wormenhotel 30L - 100% Gerecycled kunststof - Wormenbak - Compostbak

4718476
89.00
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Plastia Wormenhotel 30L - 100% Gerecycled kunststof - Wormenbak - Compostbak
89.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Plastia Wormenhotel 30L - 100% Gerecycled Kunststof

Maak eenvoudig uw eigen voedzame compost met het Plastia Wormenhotel 30L, gemaakt van 100% gerecycled kunststof! Dit duurzame en gebruiksvriendelijke wormenhotel is perfect voor het verwerken van keukenafval tot rijke compost, die uw tuinplanten, moestuin of kamerplanten zal laten floreren. Ideaal voor tuinliefhebbers en milieubewuste consumenten die afval willen verminderen en hun eigen hoogwaardige compost willen produceren.

Kenmerken:

- Duurzaam en Milieuvriendelijk: Het wormenhotel is gemaakt van 100% gerecycled kunststof, waardoor het een duurzame keuze is voor het recyclen van uw keukenafval en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.
- Compact en Ruim Ontwerp: Met een inhoud van 30 liter biedt dit wormenhotel voldoende ruimte om een aanzienlijke hoeveelheid organisch afval te verwerken, terwijl het compacte ontwerp gemakkelijk op een balkon, terras of in de tuin past.
- Efficiënte Compostering: Het wormenhotel is speciaal ontworpen om de ideale omgeving te bieden voor wormen om keukenresten zoals groente- en fruitafval, koffiedik, en eierschalen om te zetten in voedzame wormenhumus en compostthee.
- Meerdere Verdiepingen: Het wormenhotel bestaat uit meerdere stapelbare lagen, waardoor u eenvoudig nieuwe lagen kunt toevoegen naarmate de compostproductie vordert. Dit maakt het gemakkelijk om compost te oogsten zonder de wormen te verstoren.
- Ventilatiesysteem: Het ventilatiesysteem zorgt voor voldoende luchtcirculatie, wat essentieel is voor een gezond composteerproces en voorkomt nare geurtjes.
- Makkelijk in Gebruik en Onderhoud: Het Plastia Wormenhotel is eenvoudig in elkaar te zetten, schoon te maken en te onderhouden. Perfect voor zowel beginners als ervaren composteerder.

Specificaties:

- Capaciteit: 30 liter
- Materiaal: 100% gerecycled kunststof
- Afmetingen: Compact ontwerp, geschikt voor kleine ruimtes
- Gebruik: Voor binnen- en buitengebruik
- Kleur: Neutraal en past in elke omgeving

Het Plastia Wormenhotel 30L is de ideale oplossing voor iedereen die een duurzame levensstijl wil omarmen en de voordelen van zelfgemaakte compost wil benutten. Begin vandaag nog met het omzetten van uw keukenafval in waardevolle voeding voor uw planten!

Bestel het Plastia Wormenhotel vandaag nog en geef uw tuin een natuurlijke boost en verminder uw eco-logische footprint!

Productspecificaties

  • Merk: Dutchlander
  • EAN: 8590415017424
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen