Puzzelbord met Opbergsysteem 1500 stukjes - 6 lades - Puzzelmat - Puzzelplaat - Met bescherm cover - Hout

4685580
79.99
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
FlinQ-Commerce
4,3 Sterren
Puzzelbord met Opbergsysteem 1500 stukjes - 6 lades - Puzzelmat - Puzzelplaat - Met bescherm cover - Hout
79.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Laat alle stress verdwijnen met de Puzzelplaat met handige lades. Deze biedt niet alleen een perfecte plek om je puzzel neer te leggen, maar neemt ook de laatste zorgen weg die je nog zou kunnen hebben. Het leggen van een puzzel is een moment van ontspanning, en met onze plaat wordt dit moment nog waardevoller. De tijdsdruk om de puzzel af te maken verdwijnt, want je kunt de puzzel moeiteloos opbergen, zelfs als deze nog niet voltooid is. Zo maak je snel ruimte voor andere activiteiten, zoals een gezellig avondeten aan een opgeruimde tafel.

Jouw voordelen

  • 6 uittrekbare elementen
  • Ruimte voor gigantische legpuzzels
  • Gemakkelijk op te bergen
  • Puzzelstukken glijden moeiteloos door het gladde werkoppervlak
  • Geschikt voor puzzelliefhebbers van alle niveaus

De puzzel opbergoplossing

Met opslagruimte in overvloed biedt onze puzzelplaat drie maten voor verschillende puzzeluitdagingen. Of het nu gaat om 1000 stukjes, 1500 stuks of 2000 stukjes, onze puzzelorganizer heeft voldoende ruimte om je puzzels veilig op te bergen. De zes met grenenhout versterkte schuifladen zijn handig ingebouwd, waardoor je jouw puzzels kunt sorteren op vorm of kleur, terwijl je ze gemakkelijk veilig stelt.

Uniek puzzelgenot

De Puzzelplaat is niet zomaar een legpuzzel; het is een kunstwerk op zich. Het grenenhouten ontwerp en het unieke puzzelclassificatie-, montage- en opbergsysteem tillen jouw puzzelervaring naar een hoger niveau. Verlies jezelf in de naadloze glijbewegingen van de stukken op het gladde werkoppervlak, waar onze vierzijdige geïntegreerde randen ervoor zorgen dat je puzzel stevig blijft, zelfs na voltooiing.

Leuk om cadeau te geven!

De Puzzelplaat is niet alleen een praktische oplossing, maar ook een doordacht cadeau voor puzzelfans. Met zijn grenenhouten constructie belichaamt het duurzaamheid en precisie. Een cadeau voor Kerstmis, verjaardagen, jubilea, moederdag, vaderdag of elke gelegenheid waarbij je puzzelplezier wilt delen.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720955003735
Gesponsorde producten

Beoordelingen