Samsung Galaxy Watch7- 40mm - SM-L300 - Creme

4695950
279.00
Je kunt 55 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Samsung Galaxy Watch7- 40mm - SM-L300 - Creme
279.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stijlvol Design
De Samsung Galaxy Watch 7 combineert tijdloze elegantie met moderne technologie. Met een verfijnd, slank ontwerp en hoogwaardige afwerking is deze smartwatch niet alleen een technologische krachtpatser, maar ook een stijlvolle accessoire die bij elke outfit past. Kies uit verschillende bandjes en wijzerplaten om je persoonlijke stijl perfect aan te vullen.

Innovatieve Gezondheidsmonitoring
Blijf op de hoogte van je gezondheid met geavanceerde functies zoals een ECG-monitor, bloeddrukmeting en bloedzuurstofsaturatie (SpO2) tracking. De Galaxy Watch 7 biedt gedetailleerde analyses van je slaapcyclus en stressniveaus, waardoor je proactief voor je welzijn kunt zorgen.

Uitgebreide Fitnessmogelijkheden
Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met sporten, de Samsung Galaxy Watch 7 ondersteunt je met meer dan 100 verschillende workout-tracking opties. Van hardlopen en fietsen tot zwemmen en yoga, deze smartwatch biedt nauwkeurige metingen en gepersonaliseerde coaching om je prestaties te verbeteren.

Langdurige Batterijduur
Met een batterijduur van meerdere dagen hoef je je geen zorgen te maken over het constant opladen van je smartwatch. De Samsung Galaxy Watch 7 biedt snelle oplaadmogelijkheden, zodat je snel weer onderweg kunt.

Gebruiksvriendelijke Interface
Geniet van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface dankzij het vernieuwde One UI Watch systeem. Met naadloze integratie van je favoriete apps en widgets, biedt de Galaxy Watch 7 een gepersonaliseerde en efficiënte gebruikerservaring.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartwatch

Productspecificaties

  • Merk: Apple
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8806095662053
Gesponsorde producten

Beoordelingen