Samsung Galaxy Z Flip6 5G - 512GB - Mint

4692708
852.00
Je kunt 170 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarket
3,4 Sterren
Samsung Galaxy Z Flip6 5G - 512GB - Mint
852.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ervaar de toekomst van smartphones met de Samsung Galaxy Z Flip 6, een unieke combinatie van baanbrekende technologie en verfijnd design. De Galaxy Z Flip 6 brengt een revolutionaire kijk op mobiliteit en biedt u de flexibiliteit die u altijd al wilde. Beschikbaar bij PhoneMarket.nl, is deze smartphone de perfecte keuze voor de moderne, stijlvolle gebruiker.

BELANGRIJK: Dit Samsung product wordt geleverd zonder adapter en oortjes. Het wordt geleverd met een oplaadkabel Voor het opladen is een aparte USB-C adapter vereist. Bestel hier een oplader en/of oortjes bij.

Innovatief Vouwbaar Design
De Galaxy Z Flip 6 is uitgerust met een geavanceerd scharniermechanisme, waardoor u de telefoon gemakkelijk kunt openen en sluiten. Het compacte formaat past moeiteloos in uw zak, terwijl het grote 6,7-inch AMOLED-scherm zorgt voor een meeslepende kijkervaring.

Krachtige Prestaties
Onder de elegante behuizing van de Galaxy Z Flip 6 schuilt een krachtige processor die zorgt voor snelle en efficiënte prestaties. Of u nu multitaskt, games speelt of streamt, deze smartphone biedt een naadloze ervaring zonder haperingen.

Flexibel Camerasysteem
Leg elke herinnering vast in levendige details met het veelzijdige camerasysteem van de Galaxy Z Flip 6. De dual-camera aan de achterzijde en de hoogwaardige frontcamera maken het eenvoudig om schitterende foto's en video's te maken, ongeacht de omstandigheden.

Batterij en Opladen
Geniet langer van uw smartphone dankzij de krachtige batterij van de Galaxy Z Flip 6. En wanneer het tijd is om op te laden, zorgt de snellaadfunctie ervoor dat u snel weer op weg bent.

Geavanceerde Connectiviteit
Blijf verbonden met de wereld om u heen dankzij de 5G-connectiviteit van de Galaxy Z Flip 6. Profiteer van supersnelle downloads, soepele streaming en stabiele verbindingen, waar u ook bent.

Duurzaam en Stijlvol
De Galaxy Z Flip 6 is niet alleen een technologisch wonder, maar ook een stijlstatement. Het duurzame ontwerp en de premium afwerking maken deze smartphone tot een blikvanger in elke situatie.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Samsung
  • EAN: 8806095614496
Gesponsorde producten

Beoordelingen