Sunred - COMBIDEAL - Heater & Hoes - Ultra lijn - Zilver – Hangend/Wand model - Terrasverwarmer –

4706904
304.99
Je kunt 60 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Sunred - COMBIDEAL - Heater & Hoes - Ultra lijn - Zilver – Hangend/Wand model - Terrasverwarmer –
304.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Warmte en Comfort, Altijd Binnen Handbereik

Ontdek de SUNRED® Ultra Hanging Wall Silver 3000 heater, een krachtig model uit de Ultra-serie dat jou en je vrienden maximaal comfort biedt, zelfs op de koudste avonden. Met de bijpassende hoes zorg je voor een optimale bescherming van je heater. 

 

Krachtige Verwarming voor Grote Ruimtes

Met een totaal vermogen van 3000 Watt behoort deze design heater tot de krachtigsten in zijn soort. Geniet van gezonde infraroodstraling die een aangename warmte verspreidt onder je overdekte terras of balkon. De heater heeft twee standen: 1500W en 3000W, waardoor je zelf de gewenste warmte-intensiteit kunt kiezen. Met een warmtebereik van maar liefst 36m2 en een hotzone van 14m2 ben je verzekerd van een comfortabele omgeving.

 

Eenvoudige Bediening

Schakel moeiteloos tussen verschillende warmte-instellingen met de meegeleverde afstandsbediening. Creëer de perfecte sfeer voor elke gelegenheid, of je nu samenkomt met vrienden of in alle rust van een goed boek geniet.

 

Stijlvol Design

Voeg stijl toe aan je buitenruimte met het strakke en moderne design van de RD-SILVER-3000H. Combineer lifestyle en comfort en maak van je terras een oase van warmte en gezelligheid.

 

Bestel vandaag nog jouw exemplaar van de SUNRED® Ultra Hanging Wall Silver 3000 heater en geniet van warme avonden onder de sterrenhemel. Maak van je buitenruimte een plek waar je altijd warm en gelukkig kunt ontspannen!

Productspecificaties

  • Merk: Sunred
  • EAN: 6097624575575
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Afmeting (cm): 102x12x12 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen