Sunred Heater & Hoes - Indus - Bright lijn - Zwart - Hangend model - Terrasverwarmer

4706041
164.99
Je kunt 32 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Sunred Heater & Hoes - Indus - Bright lijn - Zwart - Hangend model - Terrasverwarmer
164.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Geniet in Stijl van Je Buitenruimte met de INDUS Bright Terrasverwarmer van SUNRED®

Voor de volledige set en langdurig plezier, kies je voor deze combideal van SUNRED® . De hoes beschermt de heater tegen weersinvloeden en roest. Met de INDUS Bright terrasverwarmer van SUNRED® haal je niet alleen warmte, maar ook stijl naar jouw tuin. Dit krachtige verwarmingselement is ontworpen met een industrieel tintje dat jouw buitenruimte naar een hoger niveau tilt.

 

Warmtebereik van 17m² met een Speciale Hotzone van 7m²

De RSH16 terrasverwarmer biedt een indrukwekkend warmtebereik van 17m², met een speciale hotzone van 7m². Dit betekent dat je snel en efficiënt warmte kunt ervaren, zelfs op de koelste avonden. Met slechts een trek aan het koordje schakel je de warmte in, waardoor je binnen 5 seconden kunt genieten van maximale warmte.

 

Eenvoudige Installatie en Gebruik

Dankzij het plug-and-play ontwerp is de installatie een fluitje van een cent. Met de meegeleverde robuuste zwarte ketting monteer je de terrasverwarmer eenvoudig aan het plafond, waardoor je snel kunt genieten van de warmte in jouw buitenruimte.

 

Windbestendige Warmte voor Een Sfeervol Terras

Deze infrarood halogeen terrasverwarmer is perfect geschikt voor een wat meer open terras, omdat wind nauwelijks invloed heeft op de warmteverspreiding van het hoogwaardige verwarmingselement. Vergelijkbaar met de warmte van de zon, kun je moeiteloos genieten van een aangename buitenervaring, zelfs op koele dagen.

 

Creëer de Perfecte Buitenambiance

Met de INDUS Bright terrasverwarmer van SUNRED® maak je jouw buitenruimte niet alleen warm, maar ook sfeervol. Breng meer comfort naar jouw buitenleven en geniet optimaal van je tuin, ongeacht het weer. Bestel nu en geniet van stijlvolle warmte in jouw buitenruimte!

Productspecificaties

  • Merk: Sunred
  • EAN: 6097611679682
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 36x36x39 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen