Sunred Heater & Hoes - Retro - Bright lijn – Zwart – Hangend model - Terrasverwarmer

4706034
259.99
Je kunt 51 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Sunred Heater & Hoes - Retro - Bright lijn – Zwart – Hangend model - Terrasverwarmer
259.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

SUNRED® Bright RSH17 Retro Design Terrasverwarmer: Stijlvolle Warmte voor Buiten

NU: Combideal van een heater en hoes voor een optimale bescherming van je heater van SUNRED®. Ervaar het hele jaar door warmte en comfort in je buitenruimte met de SUNRED® Bright RSH17 Retro Design Terrasverwarmer. Dit elegante apparaat voegt niet alleen warmte toe aan je tuin, maar ook een vleugje retro charme.

 

Efficiënte Warmteverspreiding met Infrarood Halogeen Technologie

Dankzij de geavanceerde infrarood halogeen technologie geniet je van een gelijkmatige warmteverspreiding in je buitenruimte. Met een warmtebereik van 17m2 en een hotzone van 7m2, blijf je altijd heerlijk warm, zelfs op koele avonden.

 

Optimaal Comfort met 3 Warmtestanden

Kies uit 3 verschillende warmtestanden (900, 1200 en 2100 Watt) om de ideale temperatuur te vinden voor jouw buitenomgeving. Zo kun je comfortabel genieten van je tuin, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Eenvoudige Installatie en Bediening

De terrasverwarmer is eenvoudig te installeren aan het plafond van je overkapping met de meegeleverde ketting. Met de handige afstandsbediening schakel je moeiteloos tussen de verschillende warmtestanden, zodat je altijd de controle hebt over de temperatuur.

 

Veelzijdig Gebruik als Terrasverwarmer en Buitenlamp

Naast zijn functie als terrasverwarmer, kan de RSH17 ook dienen als sfeervolle buitenlamp. Zo geniet je niet alleen van warmte, maar ook van een aangename verlichting in je tuin of op je terras.

 

Ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort met de SUNRED® Bright RSH17 Retro Design Terrasverwarmer. Bestel vandaag nog en maak van je buitenruimte een gezellige oase, waar je het hele jaar door kunt ontspannen en genieten.

Productspecificaties

  • Merk: Sunred
  • EAN: 6097611265274
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 48x48x31 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen