Swan Draagbare Retro Radio DAB+ Bluetooth Groen

4352717
98.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
The-Retro-Family
4,1 Sterren
Swan Draagbare Retro Radio DAB+ Bluetooth Groen
98.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Swan draagbare retro radio

De Swan draagbare retro radio is een FM / DAB+ radio in een leuk vintage geïnspireerd design uitgevoerd in een mooie groene kleur. Ga voor een stijlvolle radio in je woonkamer, slaapkamer, werkkamer of keuken. Deze compacte radio in het groen is eenvoudig te bedienen en komt met een helder en goed geluid. 

Draagbare DAB+ / FM Radio

Geniet terwijl je relaxt, kookt, werkt of studeert naar de hoogste kwaliteit digitale radio met DAB+. Met de authentieke draaiknoppen switch je eenvoudig naar je favoriete radiozenders. Ook heb je de mogelijkheid om over te schakelen naar het klassieke FM-radio waarbij je de telescoopantenne gebruikt. Zowel met DAB+ als FM-radio heb je de keuze om 10 radiozenders vast te zetten middels de preset instellingen. De radio werkt zowel op netstroom als 4x AA batterijen (niet inbegrepen) waardoor je de radio bijvoorbeeld ook in de tuin, op het balkon of tijdens een picknick kunt gebruiken. Wil je even helemaal opgaan in de muziek? Sluit dan eenvoudig een hoofdtelefoon aan op de Swan draagbare DAB+ radio groen.

Bluetooth & AUX-in 

Met deze mooie groene radio heb je ook nog eens de mogelijkheid om te genieten van je Spotify, Itunes of bijvoorbeeld Youtube afspeellijsten, door deze  middels bluetooth te streamen naar de radio. Ook middels AUX-in kun je genieten van al je gedownloade MP3 bestanden door de AUX-kabel aan te sluiten op je smartphone of tablet en deze te verbinden met de Swan retro radio. De radio valt leuk te combineren met andere artikelen van Swan in dezelfde kleur.


Dit retro artikel is ontworpen in Groot-Brittannië waardoor het artikel word geleverd met een EU verloopstekker.


Productspecificaties

  • Merk: Swan
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 5055322544225
Gesponsorde producten

Beoordelingen