Talen Tools – Schoffel – Gecoat – 12 centimeter – Essenhouten steel – 140 cm

3492218
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Schoffel – Gecoat – 12 centimeter – Essenhouten steel – 140 cm
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Voor lichte schoffelwerkzaamheden is dit model van Talen Tools perfect bruikbaar. De rode coating zorgt voor een laagje extra bescherming. Zo ontstaat er minder snel roest. Voorkom dat je deze schoffel gebruikt voor zware werkzaamheden. Vermijd ook het contact met stenen en grind, omdat dit materiaal de coating snel kan beschadigen. Je schoffelt met een breedte van 12 centimeter. Door dit smalle blad schoffel je eenvoudig tussen plantenrijen door en werk je heel nauwkeurig. Om het schoffelen langdurig aangenaam vol te houden, is het belangrijk dat je met de juiste techniek werkt. Laat de schoffel het werk doen. Schoffel bovendien ook niet te diep in de aarde, hierdoor wordt het werk zwaarder. 

Essenhouten schoffelsteel
De steellengte van deze schoffel is 140 centimeter. Die lengte is bij het schoffelen minder van belang. Wanneer je met een rechte rug werkt en je schouders niet overstrekt, dan is de kans op fysieke klachten klein. Het hout van de steel is essenhout. Deze houtsoort is krachtig. Om de kracht van het hout te behouden, is er een waxlaag aangebracht. Deze wax beschermt het hout tegen vuil en vocht. Hierdoor ontstaat er minder snel houtrot én blijft het hout langer mooi. 

Grond losmaken met schoffel
Regelmatig schoffelen komt je tuin of moestuin ten goede. Je maakt de toplaag van de bodem los, waardoor voedingsstoffen sneller een weg vinden naar de wortels van de bloemen en planten. Zowel water, zonlicht en zuurstof wordt beter opgenomen wanneer de bodem beschikt over een open structuur. Wanneer je met enige regelmaat schoffelt, geef je bovendien onkruid ook minder kans om zich diep te wortelen en zich snel te ontwikkelen. 
 
Belangrijkste voordelen van de Talen Tools schoffel

• Van gecoat staal 
• Met een sterke essenhouten steel
• Schoffelen met een werkbreedte van 12 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448284035
Gesponsorde producten

Beoordelingen