Talen Tools – Tuinruimer – Bladverzamelaar – 100 liter – 53 cm werkbreedte

4696740
99.99
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,3 Sterren
Talen Tools – Tuinruimer – Bladverzamelaar – 100 liter – 53 cm werkbreedte
99.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij niet met bladblazers of bladgrijpers in de weer om jouw gazon bladvrij te krijgen? Deze tuinruimer van Talen Tools met een werkbreedte van 53 centimeter, verzamelt snel en eenvoudig gevallen bladeren. De ruime opvangzak slaat tot wel 100 liter aan verzamelde bladeren op. Je verwijdert de opvangzak heel eenvoudig, zodat je de bladeren in de daarvoor bestemde container leegt. De stand van de bladverzamelaar is aan te passen, zodat je zowel op kort en lang gras de bladeren makkelijk opneemt. Gebruik de metalen duwstang om de tuinruimer in beweging te brengen. De weerbestendige kunststof bladverzamelaar werkt zonder motor. Hierdoor werk je geruisloos en is er ook geen stroom of brandstof nodig. Zo werk je milieuvriendelijk en heeft jouw gazon ook niks te lijden onder de benzine-uitstoot. De massieve wielen van deze tuinruimer rollen soepel over het gras en ze gaan uiteraard nooit lek.

Waarom bladeren van het gazon verwijderen een goed idee is
Het oogt niet alleen netter wanneer het gazon bladvrij is, ook voor de gezondheid van het gazon heeft een bladvrij gazon positieve gevolgen. Een dik bladerdek heeft een verstikkende werking op het gazon. Er komt namelijk geen lucht en licht meer tot aan de graswortels. Hierdoor ontstaan er kale plekken en verkleurt het gras. Het gras kan zelfs gaan rotten, omdat het niet meer mogelijk is om van het vocht af te komen. Hoewel een kleine verzameling bladeren ook een positieve werking op de gazonbodem kan hebben, is het toch aan te raden om dit niet uit de hand te laten lopen. Zo blijft het voor het gras mogelijk om zuurstof en licht op te nemen, zodat er in optimale omstandigheden gegroeid wordt.

Tuinruimer voor grasresten en verticuteerrestanten
Je verzamelt in de herfst voornamelijk gevallen bladeren. Toch is deze bladverzamelaar het hele jaar door inzetbaar. Heb jij net je gazon strak gemaaid, maar beschikt je grasmaaier niet over een opvangbak? Voorkom het aanharken van het hele gazon. Laat deze tuinruimer zijn werk doen, zodat het strak gemaaide gazon ook echt helemaal strak oogt. Werk met een ergonomische houding: houd een rechte rug en duw niet te hard. Met de juiste werkhouding ervaar je het optimale resultaat van deze tuinruimer, die het fysieke werk voor jou uit handen neemt.
 
Voordelen van de Talen Tools bladverzamelaar

• Weinig fysieke inspanning nodig om jouw gazon bladvrij te maken
• Met een werkbreedte van 53 centimeter
• Opslagcapaciteit van 100 liter
 
Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap.Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448439633
  • Afmeting (cm): 119x77x68 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 7000.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen