Toorx Fitness Bokshandschoenen Panther - Leer 10 OZ

4712523
48.85
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
NRG-FITNESS-BV
4,6 Sterren
Toorx Fitness Bokshandschoenen Panther - Leer 10 OZ
48.85
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de Toorx Panther Bokshandschoenen - de ultieme keuze voor een krachtige en betrouwbare bokservaring. Deze handschoenen zijn vervaardigd van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in het diepe zwart en in twee maten - 10 oz en 12 oz - kun je de perfecte pasvorm voor jouw behoeften kiezen.

De Toorx Panther Bokshandschoenen zijn voorzien van een Tribal afbeelding op de duim, wat een uniek en opvallend detail toevoegt aan je uitrusting. De handschoenen zijn uitgerust met een wraparound polsband met klittenband, waardoor ze stevig en veilig om je polsen blijven zitten. Het speciale polskussen zorgt voor een betere fixatie en eenvoudige vergrendeling, waardoor je met vertrouwen kunt trainen.

Met polyurethaan schuimvulling bieden deze handschoenen optimale bescherming en comfort tijdens elke boks sessie. De waterdichte voering en palmventilatie zorgen ervoor dat je handen droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens de meest intense trainingen.

Met een garantie van 1 jaar ben je verzekerd van de kwaliteit en duurzaamheid van de Toorx Panther Bokshandschoenen. Kies voor deze handschoenen en ervaar een krachtige, betrouwbare en stijlvolle bokstraining.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gemaakt van hoogwaardig leer
  • Verkrijgbaar in twee maten: 10 oz en 12 oz
  • Kleur: zwart met Tribal afbeelding op duim
  • Wraparound polsband met klittenband

Productspecificaties

  • Merk: Toorx Fitness
  • EAN: 8029975991405
  • Kleur: Zwart
Gesponsorde producten

Beoordelingen