Transcend microSDXC 300S-A 256GB Class 10 UHS-I U3 V30 A1

4411454
57.25
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Transcend microSDXC 300S-A 256GB Class 10 UHS-I U3 V30 A1
57.25
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Transcend microSDXC 300S-A 256GB Class 10 UHS-I U3 V30 A1 is ontworpen om aan de eisen van moderne gebruikers te voldoen die behoefte hebben aan een betrouwbare en snelle opslagoplossing. Met een indrukwekkende capaciteit van 256GB biedt deze microSD kaart voldoende ruimte voor al uw foto’s, video’s en andere bestanden. De hoogste gegevensoverdrachtsnelheden zijn gegarandeerd door de UHS-I U3 en V30 classificaties, wat de kaart ideaal maakt voor het opnemen van ultra-hd video's en het opslaan van grote media-bestanden.

 

Afmetingen en Materiaal

De Transcend microSDXC 300S-A heeft de standaardafmetingen van een microSD-kaart en is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat zorgt voor duurzaamheid en bescherming tegen externe invloeden. De slim ontworpen afmetingen maken de kaart eenvoudig te gebruiken in verschillende apparaten.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Dankzij de A1-classificatie maakt de microSD-kaart applicaties snel toegankelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruik in smartphones en tablets. De kaart is ontworpen voor een optimale warmte\\n -en schokbestendigheid, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens veilig zijn, zelfs in veeleisende omgevingen.

 

Gebruik en Toepassing

De Transcend microSDXC 300S-A is perfect voor zowel professionele als particuliere gebruikers. Het is ideaal voor het opslaan van foto’s en video’s van hoge kwaliteit, het uitvoeren van apps vanaf de kaart en het uitbreiden van de opslagcapaciteit van smartphones, tablets en andere compatibele apparaten. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor het vastleggen van al uw belangrijke momenten.

 

Kenmerken

  • Capaciteit: 256GB
  • Gegevensoverdrachtsnelheid: Tot 95 MB/s
  • Classificatie: Class 10, UHS-I U3, V30, A1
  • Formaat: microSDXC
  • Temperatuurbereik: -25°C tot 85°C
  • Compatibiliteit: Smartphones, tablets, camera's en meer

Productspecificaties

  • Merk: Transcend
  • EAN: 0760557843047
Gesponsorde producten

Beoordelingen