Tuinkabouter - Met hark - 30 cm - Kunststof - voor binnen en buiten - grappige tuinkabouter - Tuinbeelden

4723175
35.49
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shoppartners
4,3 Sterren
Tuinkabouter - Met hark - 30 cm - Kunststof - voor binnen en buiten - grappige tuinkabouter - Tuinbeelden
35.49
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze charmante tuinkabouter, die is afgebeeld met een hark in zijn hand, heeft een hoogte van 30 cm. Het beeldje is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, wat het bijzonder duurzaam en weerbestendig maakt. Dankzij dit robuuste materiaal is de kabouter bestand tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, zon en wind, waardoor hij zijn levendige kleuren en gedetailleerde afwerking behoudt, ongeacht het seizoen.

Het ontwerp van deze tuinkabouter is zowel speels als functioneel. De kabouter staat met een vrolijke houding en houdt een hark stevig vast, wat een knipoog geeft naar tuinieren en het onderhoud van buitenruimtes. Zijn gedetailleerde kleding, hoed en de manier waarop hij de hark vasthoudt, dragen bij aan de charme en het karakter van dit unieke decoratieve stuk.

Deze tuinkabouter is een super originele en gekke toevoeging aan elke tuin. Of je nu een traditionele tuin, een moderne stadstuin of een klein balkon hebt, deze kabouter brengt een vleugje humor en karakter naar je buitenruimte. Hij is een uitstekende manier om je tuin op te fleuren en een vrolijke sfeer te creeren.

Daarnaast is deze tuinkabouter ook een perfect cadeau-idee voor tuinliefhebbers en kabouterfans. Of je nu een verjaardag, een housewarming of een andere speciale gelegenheid viert, deze kabouter zal zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. Zijn vrolijke en unieke uitstraling maakt hem een geweldige manier om iemand te verrassen met een originele en persoonlijke touch.

Samenvattend, deze tuinkabouter met hark van 30 cm is meer dan alleen een decoratiestuk. Hij voegt een speelse en opvallende uitstraling toe aan elke tuin, terras of balkon en brengt een unieke charme en een vleugje humor naar elke buitenruimte. Of je nu een verzamelaar van tuinkabouters bent of gewoon op zoek bent naar een leuk accent voor je tuin, dit beeldje is een uitstekende keuze.

Voordelen van dit artikel

  • Van duurzaam kunststof
  • Voor binnen en buiten
  • Perfecte decoratie item

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8718758974307
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen